POČEO JE KASTING ZA NOVI RIJALITI BAR! Kandidati pristižu u OGROMNOM BROJU, a jedan je čak doleteo iz AMERIKE!
Foto: Espreso

poČETAK!

POČEO JE KASTING ZA NOVI RIJALITI BAR! Kandidati pristižu u OGROMNOM BROJU, a jedan je čak doleteo iz AMERIKE!

Sve je spremno za najbolji rijaliti ikad!

Objavljeno: 15:40h

O najnovijem rijaliti programu "Bar" će u narednom periodu pričati cela Srbija, a sigurni smo i region budući da je ovaj novi rijaliti format idealna prilika za sve koji su maštali da svoj život promene iz korena, obogate se i proslave!

Danas je počeo kasting za rijaliti, a kandidati su počeli da pristižu sa svih strana. Na hiljade prijavljenih će biti raspoređeni na par dana, a specijalni tim će izabrati one najbolje. Prijavili su se barmeni, konobari, šankeri, menadžeri pa čak i oni koji nisu nikada imali veze sa ugostiteljstvom. Prijave nisu popunili samo ljudi iz Srbije, već iz regiona, pa samim tim "Bar" preti da postane najgledaniji na Balkanu!

rijaliti bar
foto: Espreso

Ono što je možda i najveća prednost za takmičare jeste činjenica da neće biti prinuđeni da žive izolovani od spoljnog sveta, pa će budno oko kamere pratiti svaki korak takmičara, čak i na ulici.

Ekipa Espreso portala je bila na kastingu kako bi ispratila svaki korak budućih takmičara i rijaliti zvezda.

Prvi takmičar koji nam je zapao za oko je Nikola Matijašević koji je došao iz Bosne želeći da se prijavi za novi rijaliti, a svi su gledali njegov interesantan stajling.

"Dolazim iz Bosne i Hercegovine. Živeo sam do skoro u Americi, bavim se ugostiteljstvom, ali sam i student. Prijavio sam se zbog ličnih ambicija, avanture,da probam nešto novo. Zarada mi nije primarni cilj, ali možda bih kupio kamper za putovanje ili bih uložio u otvaranje svog bara, ali u Srbiji", rekao je kandidat za Espreso.

rijaliti bar
foto: Espreso

U jednom trenutku je bilo jako mnogo muških kandidata, a samo jedna devojka je stajala u uglu i čekala svoj red. Ona se zove Ljubica Lazarević, ima 21. godinu, a prijavila se jer je rijaliti Bar skroz drugačiji od stalih.

"Zvuči zanimljivo, drugačiji je od svih ostalih, ovo je prilika za nešto jako lepo, veliko. Jednostavno je drugačiji. Ukoliko osvojim nagradu, pola novca bih dala roditeljima, drugi deo bih ostavila sebi", izjavila je Ljubica na naš portal.

rijaliti bar
foto: Espreso

Zapao nam je za oko kandidat David Tepovac sa zanimljivom frizurom i još zanimljivijim komentarima!

Pogledajte šta je sve rekao:

KAKO RIJALITI BAR FUNKCIONIŠE:

Bar otvara svoja vrata 21. decembra i tokom 3 meseca takmičari treba da vode kafić, rade u njemu i od zarade zajedno žive u stanu. Svake nedelje dobijaće novi zadatak, biraće vođu tima, a na kraju svake nedelje po jedan od njih napustiće rijaliti. Publika glasanjem odlučuje ko ispada, a onaj ko ostane poslednji je pobednik koji osvaja glavnu novčanu nagradu.

Pored takmičara, važnu ulogu u Baru imaće voditeljka i bar menadžer. Voditeljka publici otkriva sve o takmičarima, njihovim osobinama i navikama i jednom nedeljno uživo u programu predstavlja učesnike predložene za otkaz. Bar menadžer vodi bar, organizuje učesnike, daje im zadatke, vodi računa o urađenom i uči ih poslu.

Pratite Bar i na društvenim mrežama - Instagram i Facebok!

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso/M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.