"ODSEKLA SAM SE!" Hasan Dudić je hitno HOSPITALIZOVAN, odmah reagovala i njegova BIVŠA ŽENA: Prava istina je BOLNA!
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

OTKRILA

"ODSEKLA SAM SE!" Hasan Dudić je hitno HOSPITALIZOVAN, odmah reagovala i njegova BIVŠA ŽENA: Prava istina je BOLNA!

Nakon vesti da je u bolnici oglasila se njegova bivša žena Zlata Petrović.

Objavljeno: 20:05h

Pevač Hasan Dudić objavio je na svom Fejsbuku da je trenutno u bolnici, a sada se nakon toga oglasila njegova bivša supruga Zlata Petrović.

Naime, je otkrila da je danas razgovarala sa Hasanom, te da je pevač imao intervenciju na srcu, kao i da je još u bolnici.

Hasan Dudić
foto: Facebook

- Hasan je dobro. Ja sam se odsekla kada sam po portalima videla njegovu fotografiju iz bolnice. Odmah sam ga pozvala da vidim o čemu se radi. Imao je jednu malu intervenciju, ništa strašno. Imao je to neko preskakanje srca, normalno priča, sada je sve u redu. Nije ništa ozbiljno. Čuli smo se i sve je u redu, on je hteo odmah večeras da ode iz bolnice, ali će ipak poslušati lekare i prenoćiti, a sutra bi već trebalo da ga puste. On kaže da mu je dobro sada.

- U sadašnje vreme za minut ne znaš šta može čoveku da se desi, ne smem više ni telefon da otvorim da ne bih videla da je neko umro i slično... Užas. Ja sam dobro, ne volim ni da idem kod lekara. Neka mi bude šta bude. Osetim povremeno glavobolje zbog ovog vremena i to je to.

Podsetimo, Dudić se pre nekoliko meseci nalazio u teškom zdravstvenom stanju, kada je smešten u Kliničko-bolnički centar Zvezdara usled komplikacija zbog korone, a nakon što se izborio sa virusom, pevač je priznao da je jedva izvukao živu glavu.

Zlata Petrović
foto: Damir Dervišagić

Bonus video:

01:55

HASAN DUDIĆ LJUT ZBOG SCENE U TOMI! Nije lepo to što je Bjela uradio mom pokojnom bratu

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.