ZBOG NJE JE CELA SRBIJA LILA SUZE! Maestralno je odglumila u seriji "Vreme zla" Uspešna je i VANSERIJSKA LEPOTICA!
Foto: Instagram

OTKRIVAMO

ZBOG NJE JE CELA SRBIJA LILA SUZE! Maestralno je odglumila u seriji "Vreme zla" Uspešna je i VANSERIJSKA LEPOTICA!

Tara je završila dva fakulteta, a o jednoj sceni svi pričaju koja je rasplakala Srbiju.

Objavljeno:

U sinoćnoj epizodi serije “Vreme zla” prikazana je stravična scena kada nekoliko devojaka bivaju streljane zbog toga što su deo komunističkog pokreta. Mnogi gledaoci ostali su oduševljeni glumom mlade glumice Tare Milutinović koja tumači Desu, članicu pokreta koja biva uhapšena, a kasnije streljana.

Pored toga što poseduje sjajan glumački talenat, veoma je darovita kada je u pitanju muzika, te se u jednoj sceni može to i čuti.

U momentu kada devojke odvode na streljanje, Desa ustaje i počinje da peva rusku pesmu “Volga”, a tada sve devojke sa njom počinju u glas da pevaju “Široka je moja rodna zemlja”.

Tara Milutinović
foto: Instagram

Mnogim gledaocima je ovo bio posebno emotivan trenutak, jer se radi o najtežim scenama u seriji. Zato su nekima oči bile ispunjene suzama, dok su drugi videli da mlade devojke koje tumače u ovoj seriji poseduju veliki talenat.

Tara Milutinović je u jednoj epizodi u relativno kratkoj ulozi uspela da skrene pažnju javnosti na sebe.

Tara Milutinović
foto: Instagram

To govori o njenom talentu i iskorišćenoj prilici da se javnost upozna sa budućom, s pravom možemo očekivati, velikom glumicom.

Sa druge strane, u zvaničnoj biografiji Tare Milutinović stoji da je završila dva fakulteta, Ekonomski i Fakultet savremenih umetnosti, odsek gluma u klasi profesorke Vide Ognjenović.

Tarin talenat gledaoci su imali prilike da vide i na daskama koje život znače. U Jugoslovenskom dramskom pozorištu igra u čuvenoj predstavi “Putujuće pozorište Šopalović" u režiji Jagoša Markovića.

Tara Milutinović
foto: Instagram

Bonus video:

12:25

OBRĆU PARE, A ZAHVATE NUDE PO 70 ODSTO NIŽIM CENAMA: Dr Tanja za ESPRESO o LAŽNIM doktorima, pomenula i KORAĆEVU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.