PREVARILA MUŽA I IMALA INTIMNE ODNOSE SA LJUBAVNIKOM, a sada krši STROGO RELIJSKO PRAVILO: Izgubila kompas! (VIDEO)
Foto: Printscreen Zadruga

šok

PREVARILA MUŽA I IMALA INTIMNE ODNOSE SA LJUBAVNIKOM, a sada krši STROGO RELIJSKO PRAVILO: Izgubila kompas! (VIDEO)

Dalila otima pivo od MC Aleks, Nevene i Mime, svi šokirali njenim ponašanjem.

Objavljeno:

Srpska pravoslavna crkva i vernici danas slave Đurđic, a ovo je i krsna slava Željka Mitrovića, vlasnika televizije Pink, te shodno tome obradovao je učesnike rijalitija "Zadruga" gala trpezom, punom hrane i pića, ukrašenom kao iz bajke.

Na imanje je ušao i bend koji je doveo atmosferu do usijanja. Zadrugari su uživali u hrani, piću i dobroj muzici.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen Zadruga

Dalila Dragojević je tokom slavlja želela da zaboravi na sve probleme, te je rešila da popije crno vino. Sve vreme je igrala u ritmu muzike i pila alkohol. Poznato je da pripadnici islamske veroispovesti ne smeju da konzumiraju alkohol, a Dalila je upravo prekrišila ovo pravilo.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen Zadruga

- Šta radite to? Vino smo ostavile Matora i ja. Pijete i pivo i sve. Moje je vino - vikala je Dalila na zadrugarke i ponela flašu vina sa sobom.

Zadrugarke su se pobunile i poručile joj da je slava i da nije njeno vino, već da je Veliki šef poslao svima da se počaste. Ona se nije obazirala na komentare, već je odnela flašu.

Podsećamo, noćas je došlo do haosa između Dalile, Filipa Cara i Dejana Dragojevića. Ovaj ljubavni trougao zatresao je imanje svojom svađom, a Dalila je poručila da će pobeći sa imanja.

Bonus video:

02:45

UŽIVO! POČELA JE POSLEDNJA ZADRUGA: Vatromet osvetlio nebo iznad Bele kuće, a prva se u rijalitiju pojavila ONA! (KURIR TV)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.