"ATINA I NIKA NISU SVESNE ŠTA SE DOGAĐA"! Karleuša prvi put otvoreno o Dušku, NEMA OPRAVDANJA VIŠE!
Foto: ATA images, Zorana Jevtić

podrška joj je bitna!

"ATINA I NIKA NISU SVESNE ŠTA SE DOGAĐA"! Karleuša prvi put otvoreno o Dušku, NEMA OPRAVDANJA VIŠE!

Deca su joj iznad svega!

Objavljeno:

Pevačica Jelena Karleuša očekuje podršku porodice u punom sastavu kada bude stala pred Beograđane u najluđoj noći.

Poznato je da ispred Skupštine u Beogradu za svaki doček Nove godine nastupaju samo najveće domaće i regionalne zvezde, a ove godine ta čast pripašće jednoj od najpopularnijih domaćih pevačica Jeleni Karleuši, kao i njenim koleginicama Mariji Šerifović i Sari Jo.

Jelena Karleuša
foto: © ATA Images

Njih tri obratile su se prethodne sedmice javnosti i najavile veliku feštu u glavnom gradu, a od Jelene se naročito očekuje spektakl pa je već obećala nekoliko modnih kombinacija te večeri i koncert za pamćenje. Ona je istakla da će u njenoj više od dve decenije dugoj karijeri ovo biti prvi put da nastupa za sve građane Beograda u najluđoj noći zbog čega je uzbuđena, ali i da će to ujedno biti i prilika da njene naslednice Atina i Nika zapamte mamu u posebnom izdanju. Upitana da li će se na tom nastupu pojaviti i njihov otac i njen suprug Duško, pevačica je izrazila uverenje da nema razloga da se dogodi drugačije.

Jelena Karleuša
foto: Instagram

- Mislim da Atina i Nika još uvek nisu svesne šta se događa, i tek će jednog dana znati šta znači to što im je mama pevala ispred Skupštine. Kada jednog lepog dana pogledaju snimke i slike sa te večeri moći će da budu ponosne na majku. Ne vidim zašto i Duško ne bi bio tu, on je sada završio karijeru i ima sve vreme ovog sveta da bude uz njih ispred Skupštine - poručila je Jelena.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.