FOTOGRAFIJA KOJA JE MNOGE ZAPANJILA! EMINU JAHOVIĆ RETKO VIĐAMO ZAJEDNO SA OVOM LEPOTICOM: Razlike skoro nema!
Foto: Instagram

za neverovati!

FOTOGRAFIJA KOJA JE MNOGE ZAPANJILA! EMINU JAHOVIĆ RETKO VIĐAMO ZAJEDNO SA OVOM LEPOTICOM: Razlike skoro nema!

Pevačica ima i brata Mirsada, koji je poznati košarkaš.

Objavljeno:

Sestra Emine Jahović, koja je starija od nje, pevačicina je velika podrška, a mnogi kada ih vide zajedno jedva da mogu da ih razlikuju.

Pevačica Emina Jahović ne voli javno da govori o članovima porodice, ali je za njih neizmerno vezana. U svim teškim trenucima, ona može da se osloni na svoje najbliže, a pogotovo na Sabinu, svoju stariju sestru.

Sestra Emine Jahović retko se pojavljuje u javnosti, tek ponekad pevačica otkrije kada provodi vreme sa njom, a mnogi njeni pratioci na društvenim mrežama se oduševe kada ih vide zajedno.

Emina Jahović
foto: Printscreen Instagram

Sličnost Sabine i Emine je blago rečeno neverovatna. Obe su brinete i deluje kao da su bliznakinje, što su svojevremeno svi prokomentarisali. Nije poznato da li su i karakterno toliko slične, ali se, sudeći po fotografiji i osmesima dobro slažu i pomažu u svim životnim situacijama.

Inače, Emina je odrasla u lekarskoj porodici. Njena majka je pedijatar, sestra je dečji psihijatar, a pevačicin otac Nusret bio je kardiohirurg. Nažalost, on je preminuo 1995. dok je Emina bila još mala. Pevačica ima i brata Mirsada, koji je poznati košarkaš.

Bonus video:

06:07

MAJA U ESPRESO MODNOJ POLICIJI NIKADA BRUTALNIJA! Patosirala Filipa i Janjuša, Marijanu Zonjić UKOPALA! Kakav HAOS

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.