DOSADNO VAM JE, HTELI BISTE VIŠE PARA I AVANTURU? Imamo savršenu priliku za vas, POŽURITE da se prijavite!
Foto: Shutterstock

ovo smo čekali

DOSADNO VAM JE, HTELI BISTE VIŠE PARA I AVANTURU? Imamo savršenu priliku za vas, POŽURITE da se prijavite!

Pokreni se, popuni prijavu!

Objavljeno: 12:47h

Oko čega su ljudi najčešće smoreni u životu? Ne odgovara im posao, misle da imaju malo para, dosadno im je - sve će se to promeniti ako se prijavite za Bar! Ukoliko stojite u mestu i želite da napravite promenu - prijavite se!

Na Kurir televiziji uskoro počinje rijaliti šou kakav do sada nije viđen na ovim prostorima. Umesto standarnih spletkarenja, svađa i drame, u ovom rijalitiju će vas sačekati posao, šansa da zaradite velike pare, ali i promenite život.

Svi smo u nekom trenutku pomislili da stojimo u mestu i da nas ništa ne ispunjava -- niste oduševljeni poslom, para nikada dosta za sve ono što biste želeli da priuštite sebi i voljenima i snažno osećate želju da se pomerite s "mrtve tačke". Promenite sve i pokušajte učešće u Baru.

Bar je rijaliti u kojem ćete raditi ili učiti nov posao, u kojem ćete upoznati nove ljude, a onda živeti sa njima, ispunjavati zadatke, dobiti šansu da osvojite 30.000 evra i najvažnije - prestanete da osećate da stojite u mestu.

Pokreni se, popuni prijavu!

Pratite Bar i na društvenim mrežama - Instagram i Facebook!

Rijaliti bar počinje u decembru na Kurir televiziji, koja je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS IPTV i kablovskog sistema Supernova na teritoriji Srbije, kao i u okviru ponude m:tel-a u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i platforme GO4YU u dijaspori.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.