SKORO NIKO JE NE ZNA, KRIJE SE OD JAVNOSTI, STUB JE PORODICE! Evo kako izgleda SUPRUGA Saše Matića! (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

otkriveno

SKORO NIKO JE NE ZNA, KRIJE SE OD JAVNOSTI, STUB JE PORODICE! Evo kako izgleda SUPRUGA Saše Matića! (FOTO)

Supruge Saše Matića nema je u javnosti, porodicu drži više od dve godine na okupu.

Objavljeno:

Saša Matić poznat je po tome da je porodičan čocek, i, prema njegovim rečima, svaki slobodan trenutak voli da provede sa svojim voljenima. Saša se 2003. godine oženio lepom Anđelijom i sa njom dobio dve ćerke, Taru i Aleksandru.

Prema njegovim rečima, Anđa je uvek uz njega, njegova je podrška i vetar u leđa, ali i stub porodice - pogotovo što je zbog prirode posla često odsutan od kuće.

- Supruga je uvek uz mene, ali je ne opterećujem svojom karijerom. Postoje situacije kada je pitam za savet, uglavnom je to pomoć u izboru garderobe, a što se tiče muzike tu sam svoj na svome. Sebe smatram dovoljno kompetentnim i najveći sam kritičar sopstvenog rada. Tek kada završim snimanje albuma, članovima svoje porodice i prijateljima pustim pesme jer mi njihovo mišljenje znači. Normalna je stvar da me supruga podržava, da nije tako, ne bi bilo porodice. Kada ne bih imao zdrav odnos sa ukućanima, i karijera mi ne bi bila ovako uspšna - rekao je Saša.

Anđelija se veoma retko pojavljuje u medijima, a retko je možemo videti na gradskim događajima koje posećuje njen suprug. Par takođe privatnost svoje dve ćerke vrlo brižljivo čuva.

Bonus video:

00:19

Saša Matić uručio poklon voditeljki

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.