POSLE SLUČAJU ALEK BOLDVIN NAŠA GLUMICA UPERILA PIŠTOLJ: Zanima vas kako se pravilno DRŽI ORUŽJE!
Foto: Profimedia

opa!

POSLE SLUČAJU ALEK BOLDVIN NAŠA GLUMICA UPERILA PIŠTOLJ: Zanima vas kako se pravilno DRŽI ORUŽJE!

Naši mladi glumci rešili su da smrtonosno oružje upotrebe u humorističkom kontekstu.

Objavljeno:

Od kako je američki glumac Alek Boldvin ubio direktorku fotografije Halinu Hačins i ranio reditelja Džoela Souzu na snimanju filma “Rust” u Novom Meksiku, ispalivši metak iz pištolja rekvizita, u kojem su umesto ćoraka bili pravi meci, pištolj u rukama glumaca izaziva jezu

Odavno u javnosti postoje polemike o korišćenju pravih pištolja na snimanjima. Tragedija koja se nedavno dogodila na snimanju filma "Rust" nije prva, a da li će biti poslednja zavisi od mnogo faktora.

Međutim, kao da ovaj nemio događaj nije duboko potresao svet, naši mladi glumci rešili su da smrtonosno oružje upotrebe u humorističkom kontekstu.

Ljuba Bulajić
foto: instagram/ljubabulajic

Tako je na Instagram profilu glumca Ljubomira Bulajića osvanula fotografija, na kojoj glumica Marta Bjelica drži pištolj u nepravilnom položaju, te je šala nastala na tom osnovu.

- Ako vas je ikada zanimalo kako se pravilno drži pištolj, javite se Marti Bjelici - napisao je Bulajić uz fotografiju na kojoj pozira sa koleginicom, a koja je nastala na snimanju "Državnog službenika".

Bonus video:

23:03

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.