MALO KO ZNA OVU TAJNU, MISTERIJA JE DUGO VLADALA! Princeza Jelisaveta je bila u ljubavi sa POZNATIM GLUMCEM! FOTO
Foto: Print Screen Youtube

isplivalo

MALO KO ZNA OVU TAJNU, MISTERIJA JE DUGO VLADALA! Princeza Jelisaveta je bila u ljubavi sa POZNATIM GLUMCEM! FOTO

Princeza Jelisaveta Karađorđević je bila velika ljubav slavnog glumca.

Objavljeno:

Princeza Jelisaveta Karađorđević davne 1961.udala se za Hauarda Oksenberga, sa kojim ima dve ćerke, Katarinu i Kristinu. Nakon razvoda 1969. godine, iste godine kneginja se udala za Nila Roksburga Balfora, s kojim ima sina Nikolasa, a sa trećim mužem dr Manuelom Uljou Elijasom, nekadašnjim premijerom Perua, venčala se 1987.

Jelisaveta Karađorđević
foto: Aleksandar Jovanović Cile

Ipak, između drugog i trećeg braka, princeza je imala veliku ljubav. Ljubav Jelisavete Karađorđević bio je slavni glumac velškog porekla, Ričard Barton, za koga je bila verena 1974. godine.

Jedina fotografija Jelisavete Karađorđević i Ričarda Bartona, koja i dan danas kruži internetom, nastala je tokom snimanja zajedničkog filma iste godine, a dokaz je da su bili jedan od najlepših parova u to vreme.

Iako se šuškalo i govorilo da su billi izuzetno zaljubljeni jedno u drugo, knjeginja je jednom prilikom ispričala istinu.

- Nije to bila velika ljubav, on je hteo da se oženi princezom, a ja sam želela da postanem glumica u Holivudu- rekla je Jelisaveta jednom prilikom.

Pomenuti film koji je par snimao nije bio završen, a pričalo se da je njihova veza okončana zbog Ričardove sklonosti ka alkoholu. Inače, on se samo godinu dana kasnije opet oženio sa glumicom Elizabet Tejlor.

Bonus video:

06:07

MAJA U ESPRESO MODNOJ POLICIJI NIKADA BRUTALNIJA! Patosirala Filipa i Janjuša, Marijanu Zonjić UKOPALA! Kakav HAOS

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.