DAVID SE ODJEDNOM OGLASIO, SVE SE MENJA I VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO! Usledilo nakon što je Dejan tražio RAZVOD!
Foto: Printscreen Pink

emotivno

DAVID SE ODJEDNOM OGLASIO, SVE SE MENJA I VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO! Usledilo nakon što je Dejan tražio RAZVOD!

Dragojević uputio bratu emotivnu poruku, pomirenje sve izvesnije.

Objavljeno:

Nakon što je na Zadrugoviziji Dejan Dragojević sa svojom grupom odneo četvorostruku pobedu, i nakon što je javno zatražio papire za razvod od Dalile Dragojević, oglasio se i njegov brat David.

Naime, David je na svom Instagram nalogu objavio Dejanovu fotografiju uz opis "Voli te brat". Iako se Dejan nekoliko puta odrekao porodice u rijalitiju, juče je ipak prihvatio garderobu koju mu je brat poslao, te mu poručio: "Junac, ovo te ne vadi", pa mnogi misle da je pomirenje članova porodice Dragojević sve izvesnije.

Dejan Dragojević
foto: Instagram

Podsetimo, Dejan se sinoć obratio javnosti tražeći razvod od Dalile:

- Meni je srce kad sam čuo aplauz... Hvala vam svima stvano puno. Povodom ove teme i ova situacija koja se dešava... dešava se to da sam očigledno pet godina bio u maskembalu i imao sam masku koja je bila stavljena da laž vidim kao istinu. Laž se pretvorila u istinu kad smo ušli u projekat. U jedno ruku žao mi je zbog stvari koje se gube... U drugu ruku drago mi jšto se desilo ovde, osam meseci će biti moje izlečenje i napredak u životu. Maska koju sam shvatio da nosim na svojem licu nije moja, nego maska koja mi je stavila moja žena, da laž vidim kao istinu. Ovog trenutku bih se obratio Velikom šefu i produkciji za papire za razvod. Želim da osobodim sebe svega što sam nosio i što trpim. Zatražio bih papire za razvod, da maske padnu skroz - govorio je Dejan.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen Zadruga

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.