Potpuno drugačija, mirna i povučena! Ovo je prva žena Ace Lukasa! Uopšte nije kao druga žena i Sonja! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

Nju nismo znali!

Potpuno drugačija, mirna i povučena! Ovo je prva žena Ace Lukasa! Uopšte nije kao druga žena i Sonja! (FOTO)

Izgleda da kod Ace važi ona stara dobra, treća sreća, pa ej etek sada uz treću ženu Sonju pronašao mir koji mu je trebao
Objavljeno: 12:22h

Ona se nikada nije eksponirala u javnosti niti igde na internetu možete da nađete bilo koju njenu izjavu o bivšem mužu. A verujemo da bi ona imala itekako šta da kaže na ovu temu.

Aca iz braka sa Svetlanom ima dvoje dece, sina Lazara i ćerku Miljanu koja radi u "Grand produkciji", ali ne voli da se eskponira niti da se o njoj piše...

Za razliku od sadašnje Acine žene, Sonje, Svetlana vodi miran život, apsolutno bez uplitanja medija. Nema čak ni "fensi" posao, ona radi u jednoj prodavnici zdrave hrane, pa je tako uspela da se slika i sa Novakom Đokovićem.

Često postavlja svoje fotografije sa decom, a vidi se da vode lep porodični život i da je Aca verovatno zadovoljan načinom na koji Svetlana vaspitava njegovu decu.

Aca Lukas je pre Sonje imao vanbračnu vezu sa Natašom, sa kojom ima sina Andreju, ali oni žive u Nemačkoj, pa svakako Nataša nije bliska sa našim medijima, ali nikad se ne zna.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.