ISPAO IZ TAKMIČENJA, A ONDA OD PRODUKCIJE DOBIO 100 EVRA: Hit priča!
Foto: Printscreen

au

ISPAO IZ TAKMIČENJA, A ONDA OD PRODUKCIJE DOBIO 100 EVRA: Hit priča!

- Rekli su mi da se to ne vraća. Taman ću sa tim novcem pokriti troškove puta

Objavljeno:

Od kad se pojavio u emisiji “Nikad nije kasno” Ivan Memetović Mušoki postao je jedan od intrigatnijih takmičara koji su do sad učestvovali, ali i jedan od retkih koji je uspeo da unovči svoj nastup, budući da je u takmičenju od Žike Jakšića dobio 100 evra.

- Uvek sam bio na drugom mestu, bio sam bokser, snimao sam i tehno muziku, završio u francuskom časopisu, ali mislim da nikad nisam bio jači - izjavio je svojevremno u emisiji u kojoj je od Jakšića dobio bakšiš.

- Mislim da Žika nije baš toliko darežljiv u emisiji i treba da budeš baš maher da od njega uzmeš bakšiš. Da je živ i zdrav sto godina- rekao je Mušoki, pa se našalio.

Ivan Mušoki
foto: Printscreen

- Rekli su mi da se to ne vraća. Taman ću sa tim novcem pokriti troškove puta.

Međutim, kada je ispao iz trke za finale, Mušoki je bio ljut i sa suzama u očima govorio je o svojim nastupima, dok danas potpuno drugačije gleda na ovo takmičenje.

- Nisam verovao da će mi emisija “Nikad nije kasno”promeniti život i da ću uspeti. Želeo bih svima da poručim da se prijave, a ja se zahvaljujem emisiji jer da nije bilo nje ja ne bih ostvario svoj san - istakao je pevač u emisiji “Grand parada”.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.