EMINA JAHOVIĆ JU JE IZBACILA SA TAKMIČENJA, SINAN SAKIĆ JOJ JE POMOGAO! Imala je samo 13 godina, sada OTKRILA SVE!
Foto: instagramscreen

iskrena

EMINA JAHOVIĆ JU JE IZBACILA SA TAKMIČENJA, SINAN SAKIĆ JOJ JE POMOGAO! Imala je samo 13 godina, sada OTKRILA SVE!

Ilma progovorila kako mi je Sinan Sakić pomogao kada sam imala 13 godina.

Objavljeno:

Pevačica Ilma Karahmet javnosti je poznata iz takmičenja „X faktor“, gde se pojavila sa 13 godina i raspametila Balkan. Ne samo da je osvojila srca članova žirija i publike, već su je velikani naše muzike zapamtili i imali želju da je upoznaju.

Jedan od njih bio je i pokojni Sinan Sakić, koji je redovno pratio Ilmu u takmičenju i našao način da dođe do nje. Nakon njihovog telefonskog razgovora, Ilma je sa ocem otišla u njegov porodični stan na Dorćolu, gde ih je ugostio sa suprugom Sabinom.

Ilma Karahmet
foto: Kurir televizija

„Jednom prilikom sam izjavila da slušam narodnu muziku i da se u mojoj kući peva. Inače, moj otac jako dobro peva narodnjake. Sinan Sakić je na prvom mestu kad je moja porodica u pitanju. Tada sam rekla da slušam sve to. Sinan je izrazio želju da se upoznamo, pa su mom ocu i meni tokom našeg boravka u Beogradu organizovali da odemo u njegov stan gde je živeo sa suprugom Sabinom. Upoznala sam mu porodicu koja je predivna i nastavili smo kontakt“, rekla je pevačica i dodala da je Sakić verovao u nju i da joj je bio vetar u leđa.

„Žao mi je što ga više nema. Ništa u životu nije slučajno jer posle ovog razgovora idem da se vidim sa Sabinom. Ostali smo zaista u dobrim odnosima. Moram da naglasim da mi je bio najveća podrška i jako dobar čovek koji je verovao u moj talenat i dobrotu, a sam je bio iznad svega toga. Čak sam gostovala na njegovom poslednjem koncertu na Tašmajdanu i to su zaista divne uspomene koje ću zaista pamtiti“, kazala je ona.

Ilma Karahmet
foto: Instagram

Bonus video:

04:13

EMOCIJE PRŠTALE! Pogledajte dirljiv nastup Mirze i Ilme Karahmet u programu uživo

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.