OTKRIVENA VELIKA TAJNA POKOJNOG KIĆE SLOBINCA! Umešana je i LJUBAVNICA SRPSKOG PEVAČA, misterija RAZOTKRIVENA!
Foto: printscreen

isplivalo

OTKRIVENA VELIKA TAJNA POKOJNOG KIĆE SLOBINCA! Umešana je i LJUBAVNICA SRPSKOG PEVAČA, misterija RAZOTKRIVENA!

Pesma “Zbog jedne divne crne žene” krije veliku tajnu, stihove je posveti ljubavnice svog kolege.

Objavljeno:

Pevač Krunoslav Kićo Slabinac preminuo je na današnji dan prošle godine nakon duge i teške bolesti. Iza njega su ostale brojne pesme i nagrade iz oblasti muzike, a njegova verovatno najpoznatija pesma jeste “Zbog jedne divne crne žene”.

Ženu kojoj je pevač posvetio ovu pesmu svi dobro znamo.

Naime, ove stihove Slabinac je napisao 1972. godine kada se vraćao sa turneje iz SAD. Kako je tada ispričao, na toj turneji je upoznao “divnu crnu ženu”. Kada se vratio u rodni kraj, mnogo je patio zbog nje.

Mirjana Antović
foto: Ana Paunković

U pitanju je Mirjana Antonović koja je u to vreme živela u Americi, a koja je javnosti postala poznata zbog afere sa Miroslavom Ilićem. Mirjana je rodila i sina Devina za koga tvrdi da je Ilićev, ali je on godinama odbijao da ga prizna. Šokantni detalji koje je ona iznosila i njihova sudska parničenja godinama su punile sve naslovne strane medija, a mnogi tada nisu znali da je ukrala srce i Kići Slabincu.

– U Njuorku sam upoznao predivnu ženu, poreklom s naših prostora. Sedela je u “kadilaku”, sa šalom oko vrata. Bila je to ljubav na prvi pogled. Imao sam velike planove s njom. Na koncertima bih je seo u prvi red, stao ispred nje i pevao samo njoj. Toliko sam bio opčinjen. Verovao sam da će trajati večno. Pokazalo se da nije mislila doći ovamo, a nisam ni ja mogao ostati tamo. Našla je drugog i ostavila me. Veza je s moje strane bila poštena i iskrena – rekao je svojevremeno Kićo.

Bonus video:

01:33

KURIR TELEVIZIJA NA LICU MESTA: Miroslav Ilić i bivša ljubavnica Mirjana Antonović u sudu! Evo šta je advokat rekao

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.