NAKON 13 GODINA PAKLA, BRITNI SPIRS SAOPŠTILA BITNU VEST! Sve se preokreće NAKON ZAVRŠENOG SUĐENJA, ovo je KRAJ!
Foto: Profimedia

SREĆNA

NAKON 13 GODINA PAKLA, BRITNI SPIRS SAOPŠTILA BITNU VEST! Sve se preokreće NAKON ZAVRŠENOG SUĐENJA, ovo je KRAJ!

Britni Spirs konačno slobodna posle 13 godina, sud ukinuo starateljstvo.

Objavljeno:

Pevačica Britni Spirs (39) više neće imati staratelja, kako je to bio slučaj prethodnih 13 godina, odučila je sudija Brenda Peni u Los Anđelesu.

Na ročištu koje je održano danas, 12. novembra, u Višem sudu u Los Anđelesu, novom odlukom suda, Britni će povratiti prava da sama odlučuje o svojoj imovini i svojim finansijama.

Britni Spirs
foto: Profimedia

Britnin staratelj 14 godina bio je njen otac, Džejmi Spirs, na njegovo mesto nedavno je došao je Džon Zabel, računovođa kog su izabrali Britni i njen advokat, da privremeno nadzire njene finansije.

Ali, Britni je konačno, nakon 13 godina, potpuno slobodna!

Britni se mesecima unazad javno borila ne bi li došlo do ovoga, te je otvoreno pričala o paklu koji je prošla zbog članova svoje pororice i govorila da su je svi iskorišćavali.

Podsetimo, Britni je nedavno, u objavi na Instagramu, koju je ubrzo obrisala, napisala da je starateljstvo bila ideja njene majke Lin i poručila: "Znam tačno šta si uradila".

- Ono što ljudi ne znaju je da je mama ta koja je tati dala ideju. Nikada neću vratiti te godine… tajno mi je uništila život. Moj tata nije dovoljno pametan da smisli plan o starateljstvu, ali večeras ću se smejati znajući da je preda mnom novi život - poručila je pevačica ranije, a u objavi tada je imenovala i svog bivšeg poslovnog menadžera Lua Tejlora, kao "omagača u orkestriranju starateljstva".

Britni Spirs
foto: Profimedia

Bonus video:

12:25

OBRĆU PARE, A ZAHVATE NUDE PO 70 ODSTO NIŽIM CENAMA: Dr Tanja za ESPRESO o LAŽNIM doktorima, pomenula i KORAĆEVU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.