SIN SNEŽANE ĐURIŠIĆ OPTUŽEN ZA KRAĐU I PLJAČKU, A OVO JE NJENA ĆERKA! Otišla iz Srbije, ne želi da je povezuju!
Foto: ANA PAUNKOVIĆ, MARINA LOPIČIĆ

otkriveno

SIN SNEŽANE ĐURIŠIĆ OPTUŽEN ZA KRAĐU I PLJAČKU, A OVO JE NJENA ĆERKA! Otišla iz Srbije, ne želi da je povezuju!

Sin Snežane Đurišić ima poražavajuću prošlost, a evo čime se bavi njena naslednica i zašto Maja ne želi da je povezuju sa estradom.

Objavljeno:

Naslednica pevačice Snežane Đurišić nasledila je izuzetne vokalne sposobnosti od svoje majke, ali uprkos neverovatnom talentu, Maja nije želela da ide stopama svoje majke već živi u Americi, gde ima svoj biznis u sferi kozmetologije.

- Pretalentovana je, lepa, pametna i obrazovana ali ona više voli da bude sa porodicom. Zna da ovaj posao traži puno odricanja jer je i sama odrasla u porodici gde su roditelji muzičari, tako da verujem da je to razlog što se nije dala u ove vode - ispričala je Snežana jednom prilikom za "Grandonline".

Maja Đurišić
foto: Printscreen

Na snimcima koje je delila na društvenim mrežama, primetili smo kako Maja uvek peva izuzetno teške pesme kojima ne može svako da priraste, a ponosna majka je otkrila i zašto je to tako:

- To je uvek izazov, svaka poteškoća je za prave borce i izazov, ona kao talentovana voli dobre i prave pesme, nije opredeljena kada je u pitanju žanr.

Podsetimo, Marko Gvozdenović, Snežanin sin, juče je ponovo došao u žižu interesovanja javnosti zbog pljačke restorana i krađe kola. Svojevremeno se pričalo i o njegovoj krađi još dva lokala i pljačkanju rođene tetke, što je šokiralo sve.

Snežana Đurišić
foto: STEFAN JOKIĆ

Bonus video:

03:47

SNEŽANA ĐURIŠIĆ O PRIJATELJSTVU SA ROKVIĆEM: Bio je čovek za sve, sinovi su njegova doslovna zamena

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.