"OVO DETE SIGURNO NEĆU RODITI" Viktorija ZAVRŠILA NA STUBU SRAMA zbog JEDNOG POTEZA: Ne prestaju da BRUJE O TOME
Foto: Zadruga 5

ČOVEČE...

"OVO DETE SIGURNO NEĆU RODITI" Viktorija ZAVRŠILA NA STUBU SRAMA zbog JEDNOG POTEZA: Ne prestaju da BRUJE O TOME

Svi su zapanjeni..

Objavljeno: 21:33h

U "Zadruzi" je danas prikazan razgovor Viktorije Mitrović i zadrugara na temu njene trudnoće, kada je rekla da Marko Osmakčić "nije pazio" tokom njihovog odnosa.

- Mene je sramota - komentarisala je Viki tokom gledanja klipa.

- Ja i dalje sve mislim, nisam ja sad srećna, ali se nismo ni pomirili. Tako je na kraju ispalo, ne mogu ni da tražim dlaku u jajetu, možda mi je očima pokazao, a da to nisam protumačila, ne znam šta sad da uradim - komentarisala je Viktorija.

- Devojka traži opravdanje, šokirala sam se kada sam čula da je ona i razgovarala sa njim, a ne da se pomirila. Ona samo sebi može da naškodi, nikome od nas - govorila je Tara.

Viktorija Mitrović, Marko Osmakčić
foto: Printscreen

- Svi smo se saosećali sa njom, trudiću se da se ne zalažem ni za koga, ono poniženje nije zaslužila nijedna žena. Ja ispadnem debil, a ona se sada grli i ljubi sa njim - rekla je Miljana.

- Ja ovaj klip nisam video. Mene je predstavila lažovom, a nisam je slagao uopšte. O kakvoj laži mi pričamo? Ja sam prvi koji ne podnosi laž. Hajde što se kod njih gnev pojavio, to sad razumem, meni nije bilo ništa jasno - komentarisao je Marko.

- Miljana, ja to dete neću roditi sigurno. Ja sam za sve našla opravdanje jutros - dobacila je Viktorija, a više detalja potražite u snimku u okviru teksta.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.