POZNATA STARLETA NINA PRLJA ŠOKIRALA IZJAVOM: "Mrzim Beograd, gubila sam vreme na DEBILČINE!"(FOTO)
Nina Prlja, Foto: Instagram printscreen/official_nina_prlja

brutalno

POZNATA STARLETA NINA PRLJA ŠOKIRALA IZJAVOM: "Mrzim Beograd, gubila sam vreme na DEBILČINE!"(FOTO)

Pljuje po rodnom gradu!

Objavljeno: 18:52h

Starleta i bivša rijaliti zvezda Nina Prlja, koja je jedno vreme bila u zatvoru napisala je skandaloznu poruku na društvenim mrežama.

Rođena Beograđanka koja je dospela u žižu javnosti nakon hapšenja zbog navodnog krijumčarenja narkotika u Emirate, o čemu je pričala u "Parovima", u podugačkom Instagram postu je objasnila i zašto mrzi prestonicu Srbije.

Nina Prlja
foto: Instagram printscreen, Instagram printscreen/official_nina_prlja

"Dok sam gledala kroz prozor aviona odlazeći iz grada kojeg mrzim, pokušavala sam da se setim lepih trenutaka odatle... Ali nema. Mrzim ga, jer i on mene mrzi. Beograd... Odlazim da sredim misli i da dobijem odgovore na pitanja koja me muče. Zašto ja gubim vreme na neke debilčine, nikad mi neće biti jasno... Dok nisam ukapirala da sam i ja debil. Takve i privlačim. To je istina koju sebi teško priznajem. Ali priznajem. I to je pomak. Dok sebi nešto ne priznate, ne možete ništa ni ispraviti, niti drugačije pristupiti problemu (koji god da je ) da li je to neželjena kilaža, loš brak ili loš posao koji vas guši svakodnevno... priznajte sebi - da bi se to promenilo", pisala je Nina, pa nastavila:

Nina Prlja
foto: Instagram printscreen, Instagram printscreen/official_nina_prlja

"Druga stvar koja me muči je vreme... i zašto mi bog uvek ne ukaže ranije na greške koje pravim po stoti put, a za to sam sama kriva. On pokaže, drugo je što ja ne želim da vidim. Koga sam ja to toliko povredila da me sad povređuju neki ljudi, ne znam. A, ne znam jer se pola života ne sećam. Sad stižu posledice mog pređašnjeg života, ne baš tako sjajnog, a ne žalim se ni malo. Svi pamtimo vožnju kad siđemo s ringišpila, to nije više važno je l' tako?"

Pojedini pratioci su je podržali u komentrima, ali je bilo i onih koji su je zamolili "da se ne vraća". "Ostani u Dubaiju" je samo jedan u moru sličnih komentara.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.