NEKI NOVI MOMENTI! SANDRA REŠIĆ PRVI PUT O EMOCIJAMA PREMA DEJANU: "Vezala sam se, ne znam da li će..."
Sandra Rešić, Marko Đedović, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

iskrena

NEKI NOVI MOMENTI! SANDRA REŠIĆ PRVI PUT O EMOCIJAMA PREMA DEJANU: "Vezala sam se, ne znam da li će..."

Potpuno iskrena!

Objavljeno:

U toku je radio-emisija "Sprdnja" čiji su domaćini Stefan Karić i Marko Janjušević Janjuš, a oni su zatim ugostili Sandru Rešić i Marka Đedovića i suočili ih:

- Vidi, ja sam na svojoj strani, ne sviđa mi se deljenje na bilo koje strane, ne želim da zastupam nečije stavove, samo zato što sam na nečijoj strani. Mislim da svako treba biti na svojoj strani, pa u zavisnosti od situacije, kako je kad u pravu. Ne treba niko da radi ono što mi hoćemo, oni se dovoljno u*eru i bez nas - komentarisao je Đedović.

- Dejan nije emotivno čist, to je činjenica, ali mu Sandru prija, video sam ja kako je brani - dodao je on.

- Ja ne vidim to što on priča. Ja se jesam saživela, možda to ne bi bilo tako, da nije bilo onog zadatka, provodili smo 24 sata kad je njemu bilo najgore. Tada je bio nepredvidiv, stopila sam se sa njegovim bolom. Ne znam da li je prirodno što sam se vezala za njega. Za sada mi se to nije desilo, ne znam da li će mi se to desiti. Nije mi drago što se o tome priča, krenulo je da se priča o tim nekim pogledima... On za mene nije slobodan, to je to - objasnila je Sandra.

- Čovek nije ni sa kim, njegova žena ima dečka! On je inteligentan, glup za život, ali šta fali takvom momku? Ne znam zašto bi se sklanjala od njega! - dodao je Đedović.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.