BILA JE TEŠKO BOLESNA, ZA NJU MNOGI MISLE DA JE MRTVA: Otkrivena istina o NESTANKU Alvir Lavinj!
Avril Lavinj, Foto: Profimedia

kao devojčica

BILA JE TEŠKO BOLESNA, ZA NJU MNOGI MISLE DA JE MRTVA: Otkrivena istina o NESTANKU Alvir Lavinj!

Prokomentarisala je svoju "smrt".

Objavljeno:

Sa samo 17 godina Avril Lavinj bila je najmlađa ženska solo izvođačica koja je dospela na prvo mesto naprodavanijeg albuma u Velikoj Britaniji, a i danas izgleda kao na početku karijere.

Avril Lavinj
foto: Profimedia

Rok princeza, kako su je mnogi zvali, izgleda kao da nije ostarila ni dana od kada je je objavljen njen singl "Complicated" s kojim je doživela svetsku slavu 2002. godine. "Don't Tell Me", "How Does It Feel" i druge bile su nezaobilazne pesme na žurkama početkom dvehiljaditih. Ipak, ova talentovana žena imala je težak zdravstveni problem koji je obeležio njen život.

U intervjuu za "Billboard" pre izvesnog vremena saopštila je da je 2014. bolovala od lajmske bolesti i da je provela dve teške godine na lečenju:

"Bila sam u krevetu dve godine. Bolest prenosi krpelj koji je zaražen spiralnom bakterijom i morala sam da uzimam nekoliko različitih antibiotika istovremeno koji polako ubijaju tu bakteriju", otkrila je tada Avril.

Dugo izbegavanje sa scene bilo je uzrokovano osim lošim fizičkim i psihičkim stanjem, ali se pevačica poslednjih godina vratila u muzičke vode, prenosi B92.

Neki fanovi i danas tvrde da Avril nije među živima i da je umrla u jeku svoje popularnosti i da je menja devojka po imenu Melisa. Avril je na svojevremeno to kratko prokomentarisala: "Da, neki ljudi misle da ja nisam prava ja, što je tako uvrnuto! Zašto bi iko, pobogu, pomislio tako nešto?", kratko je prokomentarisala.

Težak period je iza nje, a u sredu je uslikana u Santa Monici sa svojim dečkom, Modom Sanom. Rokerski par je izgledao zadovoljno i srećno, a Mod je prethodno bio u vezi s glumicom Belom Torn i pevačicom Demi Lovato.

Bonus video:

23:03

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.