EVO KAKO PAMELA ANDERSON IZGLEDA BEZ TRUNKE ŠMINKE: Paparazzo je uhvatio NA DELU! (FOTO)
Pamela Anderson, Foto: Printscreen/Youtube/Baywatch

razlika

EVO KAKO PAMELA ANDERSON IZGLEDA BEZ TRUNKE ŠMINKE: Paparazzo je uhvatio NA DELU! (FOTO)

Glumica je poslednjih dana na meti paparaca u Los Anđelesu

Objavljeno:

Pamela Anderson (54) je ovih dana bila glavna meta paparaca kada se pojavila na otvaranju linije odeće svog sina Brendona, za koju svi kažu da je slika i prilika slavnog oca.

Pamela Anderson
foto: Profimedia

Glumica Pamela Anderson objavila je u januaru ove godine da se povlači sa Instagrama i od tada nije postavila nijednu fotografiju, ali je poslednjih dana na meti paparaca u Los Anđelesu.

Slavnu plavušu fotografi su uhvatili bez trunke šminke dok je išla na kafu u Malibu, a nosila je ležernu kombinaciju.

Pre nekoliko dana zablistala je na otvaranju linije odeće svog sina Brandona. Svoje bujne obline je izbacila u prvi plan, a bila je veoma ponosna na svog 25-godišnjeg sina. Na ceremoniji je bio i Brendonov otac, Pamelin bivši suprug Tomi Li, koji je bio u društvu svoje mlade supruge Britani Furlan. Mnogi kažu da je Brendon slika i prilika njegovog oca i da jako liči na njega.

Pamela Anderson
foto: Profimedia

Inače, Pamela i Tomi upoznali su se 1995. godine i stali pred oltar posle manje od nedelju dana veze, a u braku su dobili dva sina. Slavna glumica je pre nekoliko meseci iznenadila sve kada je objavila da se udaje za svog telohranitelja Dena Hejhersta. Par će uskoro proslaviti svoju prvu godinu braka, koja je navodno počela tako što je Pamela uništila petočlanu porodicu.

Hajherstova bivša supruga napala je Pamelu u medijima i nazvala je olupinom, ističući da je ukrala svog muškarca. Prema njenim rečima, Dan je počeo da radi za Pamelu u jesen 2019. godine i ismevao njeno ludilo i zahteve. Ali sve se navodno promenilo u martu prošle godine, kada su počeli da provode sve više vremena zajedno.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.