OVA ŽENA JE BILA UZ MARINKA DO SAMOG KRAJA! Nije mogla da se ODVOJI OD KOVČEGA: Slomila se i počela da ga LJUBI
Foto: Nikola Anđić

POTRESNA SCENA

OVA ŽENA JE BILA UZ MARINKA DO SAMOG KRAJA! Nije mogla da se ODVOJI OD KOVČEGA: Slomila se i počela da ga LJUBI

Mnogo će joj nedostajati

Objavljeno:

Danas je u crkvi Svetog Apostola Tome na Novom bežanijskom groblju održana sahrana legendi narodne muzike, Marinku Rokviću.

Pevačeva porodica svesna je koliko je Marinko bio voljen i poštovan u narodu, te su doneli odluku da se sahrana ne održi samo u krugu porodice, već će ga na večni počinak zajedno ispratiti svi koji žele, te se tako na groblju okupio veliki broj ljudi.

Marinko Rokvić
foto: Nikola Anđić

Tokom opela neutešna udovica Slavica se držala da grudi i nije mogla da sakrije tugu, dok je sin Nikola Rokvić, gledao u nebo. Uz Nikolu je, kao najveća podrška, bila neutešna supruga Bojana, kojoj je odlazak svekra teško pao.

Došlo je vreme za oproštaj, kada su najbliži pustili gorke suze, a neutešna udovica Slavica se slomila od tuge, sve vreme je grlila sina Nikolu, a potom nije htela da pusti kovčeć. Ova scena slomljene žene, razorila je duše prisutnima.

Marinko Rokvić
foto: Nikola Anđić

Podsetimo, supruga Slavica uz Rokvića je bila do samog kraja. Prema pisanju medija, ona je negovala Marinka u njihovom porodičnom domu na Košutnjaku, gde je on i umro u subotu. Nije hteo da ga vode u bolnicu. Svestan da je teško oboleo i da mu se bliži kraj, izrazio je želju da umre kod kuće, što su njegovi najbliži ispoštovali. Slavica je sa suprugom bila neprestano sve dok nije izdahnuo, a s obzirom da je ona po struci zdravstveni radnik, Marinko je imao najbolju negu u najtežim momentima.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.