"TRAŽIO JOJ JE SAMO MILION I PO DINARA!" Oglasila se Kristijanova DEVOJKA, nakon što ga je ŽENA PRIJAVILA POLICIJI
Foto: Damir Dervišagić, Youtube

OVO NISTE ZNALI

"TRAŽIO JOJ JE SAMO MILION I PO DINARA!" Oglasila se Kristijanova DEVOJKA, nakon što ga je ŽENA PRIJAVILA POLICIJI

Nastaće haos!

Objavljeno:

Kristina Spalević se oglasila nakon što je Kristijan završio u policiji.

U domaćim medijima nedavno je odjeknula vest da jeIvana Veljović prijavila svog bivšeg supruga Kristijana Golubovića za nasilje u proodici.

Kristijan je ubrzo završio u policiji, a po puštanju je za medije demantovao da je do bilo kakvog nasilja došlo i istakao da je od bivše supruge putem advokata zahtevao deo svog novca. Ovim povodom se sada oglasila i Golubovićeva devojka Kristina Spalević.

Kristijan Golubović
foto: Nikola Anđić

"On uopšte nije bio u kontaktu sa njom, ona se njemu ne javlja. Prošli put kad smo bili u Kruševcu, on joj se javio da vidi dete, ona neće uopšte ni da mu odgovori. To za nasilje nema smisla, jer je on nije ni video ni čuo, ne pamtim koliko dugo. Nego, to je nešto pokušala, nije imala uslova da ga tereti za nasilje, ali kao ne želi da joj on prilazi, da je zove, pošto je Kristijanov advokat poslao dopis da traži jedan milioniti deo od para koje je uzela, od onog što je dokumentovao... Tražio je milion i po dinara, od svih tih silnih para, i čim joj je stigla opomena pred tužbu, ona je mislila da neće morati da da ništa ako ga prijavi", kaže Kristina i dodaje:

"On sada nju svakako ne sme da zove, niti to planira. Ne čuju se, samo joj je preko advokata poslao opomenu pred tužbu... Jer ona nema ni sluha, ni osećaja za to da Kristijan ima još jedno dete".

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso/ Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.