PUJ PIKE, NE VAŽI: Marija Karan sada tvrdi da je povredu dobila tokom PADA, a svog dečka ipak ne goni krivično!
Foto: KURIR, NEMANJA NIKOLIĆ, FACEBOOK PRINTSCREEN

hit

PUJ PIKE, NE VAŽI: Marija Karan sada tvrdi da je povredu dobila tokom PADA, a svog dečka ipak ne goni krivično!

Kao u seriji

Objavljeno:

Glumicu Mariju Karan prošle nedelje u Beogradu udario njen dečko Vladan Balaban, nakon čega je ona urnisala njegov automobil marke "porše", a sad su isplivali novi detalji ovog nesrećnog događaja.

Slučajni prolaznici pozvali su patrolu policije, jer su u Francuskoj ulici na krovu automobila "porše" videli upravo Mariju, prema saznanjima "Blica". Kada su policajci stigli, u automobilu je na mestu vozača sedela Marija Karan (39), dok je pored nje bio Vladan Balban (49). Tada su primetili da žena ima posekotinu na butini i kolenu, a da je Balban vidno alkoholisan.

Karan je objasila da je sa svojim dečkom bila u obližnjem restoranu, ali su ga zbog svađe napustili i krenuli ka garaži u Dositejevoj ulici. Raspravljali su se niz ulicu, da bi joj on u jednom trenutku udario šamar.

Marija Karan
foto: Nemanja Nikolić

Međutim, ona je zatim uzela tegove i protivpožarni aparat i razbila zadnje staklo na automobilu. Balban je, potom, seo u automobil i krenuo istim. Malo potom je ugledao Mariju kako trči ka njemu. Tada ju je povezao, gde su nastavili svađu.

Kako "Blic" saznaje, Marija Karan je kolima Hitne pomoći prevezena u Urgentni centar. Njoj su konstatovane lake telesne povrede u vidu rasekotine desne butine i oguljenog desnog kolena. U policijskoj stanici Stari Grad Balbanu je izmereno oko 1,15 promila alkohola u krvi. Policijsku stanicu Stari Grad Marija je napustila u subotu oko 10 časova, a Balban dva sata kasnije.

Marijin advokat je juče naveo da do nikakvog nasilja nije došlo.

- Suočeni sa činjenicom da je nešto što se desilo između dvoje ljudi dobilo jedan potpuno drugačiji epilog u medijima, da se kreiraju neistinite priče, molimo javnost i medije da imaju razumevanja. U odnosu gospođe Karan i gospodina Balabana nije bilo porodičnog niti bilo kakvog fizičkog nasilja. Zbog toga se na ovaj nacin obraćam i tražim da se privatnost gospođe Karan zaštiti, kako bi se izbegle senzacionalne vesti koje nemaju utemeljenje u istini i u onome što se desilo - poručio je punomoćnik Marije Karan, advokat Milan Kundačina, preneo je "Kurir".

Marija je dala danas u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu izjavu povodom incidenta koji se u subotu, 6. novembra, dogodio između nje i njenog dečka Vladana Balabana.

Vladan Balaban
foto: Facebook printscreen/Vladan Balaban

Tom prilikom, Karan je objasnila šta se sve tačno odigralo u subotu u 4 sata ujutru i kako je došlo do sukoba između nje i njenog partnera.

Tužilaštvo je nakon pregleda snimaka sigurnosnih kamera i detaljnog izveštaja lekara ustanovilo da nema osnova za krivično gonjenje po službenoj dužnosti. Ono što je zanimljivo jeste da je Marija, nakon očiglednog incidenta koji se desio, Tužilaštvu izjavila da je povrede na butini i kolenu dobila prilikom pada.

Takođe, Marija je i izveštaj iz Urgentnog centra objasnila kao "slučajnu" povredu tokom rasprave sa momkom.

Bonus video:

12:25

OBRĆU PARE, A ZAHVATE NUDE PO 70 ODSTO NIŽIM CENAMA: Dr Tanja za ESPRESO o LAŽNIM doktorima, pomenula i KORAĆEVU

(Espreso / Kurir / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.