PORODIČNI PORTRET PORODICE ROKVIĆ TERA SUZE NA OČI: Bili su skladna i srećna porodica, TUGA SADA ZAVLADALA! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

emotivno

PORODIČNI PORTRET PORODICE ROKVIĆ TERA SUZE NA OČI: Bili su skladna i srećna porodica, TUGA SADA ZAVLADALA! (FOTO)

Porodična uspomena u vidu portreta rastopila je mnogima srce.

Objavljeno:

Pre par dana preminuo je pevač Marinko Rokvić, a njegova supruga Slavica Rokvić, bila mu je najveća podrška i oslonac, a plod njihove ljubavi su dva sina, pevač Nikola i Marko Rokvić.

Oni su se upoznali 1984. godine, preko zajedničkog prijatelja u Zagrebu, gde je Slavica upravo i rođena. Oni su nešto više od 30 godina bili u braku, i važili za jednu skladnu, složnu i srećnu porodicu.

Ono što je svima privuklo pažnju je Slavičina fotografija na društvenoj mreži "Instagram" iz 2019. godine. Naime, ona je sa svojim pratiocima podelila čuveni recept svoje bake, tačnije sastojcima za pripremu seruma za lice, kako bi svim damama koje je prate olakšala i pomogla im da izgledaju lepo i negovano. Međutim, portret koji se nalazi iza nje mnoge je raznežio, a u pitanju je porodična slika, na kojoj su naslikani Marinko i ona sa svojom decom.

Slavica Rokvić
foto: Instagram

Poznato je da je Marinko tokom svoje bogate karijere dosta putovao, i bio često odsutan od kuće, tako da se Slavica trudila da svoju decu brižno čuva i vodila je računa o kući, i da oni izrastu u poštene momke, što je na kraju i urodilo plodom. Danas su oni oženjeni, uspešni u svom poslu i imaju decu.

Bonus video:

01:15

JEDVA PRIČA OD BOLA: NIKOLA ROKVIĆ SE PRVI PUT OGLASIO NAKON SMRTI OCA MARINKA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.