ĐOLE IZ BRAKA SA SLAĐOM IMA DVE ĆERKE, POJAVIO SE DOKAZ U KAKVOM SU ONE ODNOSU SA MAĆEHOM: Ne mogu da sakriju!
Foto: MARINA LOPIČIĆ, NEMANJA NIKOLIĆ

OVO NISTE ZNALI

ĐOLE IZ BRAKA SA SLAĐOM IMA DVE ĆERKE, POJAVIO SE DOKAZ U KAKVOM SU ONE ODNOSU SA MAĆEHOM: Ne mogu da sakriju!

Đole je svoju sreću pronašao pored Vesne, a evo kako su ćerke reagovale.

Objavljeno:

Denser Đole Đogani iza sebe ima brak sa Slađanom Delibašić, sa kojom ima dve ćerke Marinelu i Silviju.

Njih dvoje ostali su u dobrim odnosima nakon razvoda 2000. godine, upravo zarad ćerki, a Đole je svoju sreću pronašao pored Vesne, sa kojom je skoro dve decenije. Vesna i Đole imaju sina Adriana i ćerku Lauru, a u javnosti se dugo spekulisalo u kakvom je pevačica odnosu sa denserovom decom iz prvog braka.

Odnos Vesne Đogani i Silvije Đogani, sudeći po objavama na društvenim mrežama je krajnje dobar, budući da su njih dve zajedno provodile letos vreme, o čemu svedoči i zajednička fotografija koju je Silvija objavila na svom “Instagramu” . Takođe, Vesna je svojevremeno snimila Đoleta i Silviju, koja je krenula njegovim stopama i oprobala se u muzičkim vodama, kako igraju na bazenu i sve deluje harmonično i skladno u njihovim odnosima.

Vesna Đogani, Đole Đogani
foto: Emilija Jovanović

Takođe, u jednom intervjuu mlada pevačica otkrila je da ne planira saradnju sa ocem i maćehom, ali da je sa njima redovno u kontaktu, što nije slučaj sa ostatkom porodice. Silvija je svojevremeno priznala da ju je Slađin i Đoletov razvod pogodio, ali je i prokomentarisala navodnu očevu aferu o kojoj je brujao ceo region.

- Naravno da je to došlo do mene, čula sam se s tatom i znala sam da je u pitanju glupost. Mene to ne dotiče, a volela bih da i njih sve manje uznemiravaju takve stvari - rekla je ona tada, prenose domaći mediji.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.