SLOBODA MIĆALOVIĆ ZAINTRIGIRALA MISTERIOZNOM PORUKOM: Svi se pitaju šta se dešava, ČEZNE ZA LJUBAVLJU! (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

isplivalo

SLOBODA MIĆALOVIĆ ZAINTRIGIRALA MISTERIOZNOM PORUKOM: Svi se pitaju šta se dešava, ČEZNE ZA LJUBAVLJU! (FOTO)

Reči Slobode Mićalović uzburkale javnost, šta se dešava iza zatvorenih vrata?

Objavljeno:

Odnos Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića, baš kao i svaki odnos o kome se malo zna, ne prestaje da intrigira javnost.

Kada su 2008. godine Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković izgovorili sudbonosno "da" postali su jedan od najomiljenijih bračnih parova na domaćoj javnoj sceni. Oboje omiljeni glumci oduševljavali su svojim skladnim odnosom, a kada su svoju porodicu 2010. proširili rođenjem preslatkih devojčica Mile i Vere, sreća je postala potpuna.

Ipak, omiljeni par odlučio je da svoj privatni život čuva od radoznalih pogleda javnosti, pa su Sloboda i Vojin ubrzo oduševljenje kod naroda zamenili pitanjem - Šta se dešava iza zatvorenih vrata?

Odnos Slobode Mićalovića i Vojina Ćetkovića postao je jedan od glavnih tema ne samo domaćih medija, već i njihovih brojnih fanova, a svaki njihov potez, ili nova objava na društvenim mrežama, pokreće broj različitih pitanja.

Upravo to izazvala je i poslednja objava Slobode Mićalović koja je na svom "Instagramu" objavila pesmu Desanke Maksimović "Dušu mi pokloni", a čiji su emotivni stihovi, među kojima se posebno izdvaja onaj "čeznem za ljubavlju" mnoge naveli da se zapitaju, da li je u braku poznatog para sve u redu.

Ipak, čini se da ovde nema mesta senzacijama, emotivna pesma govori o večnoj, teškoj, ali iskonskoj ljubavi koja će trajati do u večnost, na šta su se i Sloboda i Vojin pre trinaest godina zakleli.

Sloboda Mićalović
foto: Aleksandar Jovanović

Bonus video:

12:25

OBRĆU PARE, A ZAHVATE NUDE PO 70 ODSTO NIŽIM CENAMA: Dr Tanja za ESPRESO o LAŽNIM doktorima, pomenula i KORAĆEVU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.