ANKETA - ŠTA VAS NAJVIŠE SMARA NA POSLU? Šef, kolege, plata? Promenite ih i dođite u Bar!
Foto: Promo

prilika koja se ne od

ANKETA - ŠTA VAS NAJVIŠE SMARA NA POSLU? Šef, kolege, plata? Promenite ih i dođite u Bar!

Sada imate priliku da se prijavite za super posao sa kul ekipom i osvojite nagradu od 30.000 evra.

Objavljeno:

Većina nas svakodnevno odlazi na posao "jer se to mora, jer smo odgovorni, jer imamo račune..." i to je u suštini to. Na poslu vas nervira ovaj ili onaj kolega, plata bi mogla da bude viša, ali je šef ponovo prednost dao "onom što je juče došao"... zvuči poznato?

Svi smo se barem jednom u životu upitali "ko su ti ljudi koji imaju hrabrosti da promene život iz korena?". Ovog puta znamo odgovor - vi! Uskoro počinje novi rijaliti na Kurir televiziji - Rijaliti Bar će okupiti 16 učesnika koji će pokazati svoje veštine, naučiti nove stvari i osvojiti publiku kraj malih ekrana.

Ukoliko ste ovlaš preleteli ove rečenice, nateraćemo vas da zastanete i zamislite da pričamo baš o vama - evo kako ćemo vas u to i uveriti.

Nabrojali smo minimum tri razloga da se prijaviš za novi rijaliti na Kurir televiziji - koji od ovih bi vama bio dovoljan da počneš novo poglavlje u svom životu i eventualno osvojiš 30.000 evra?

Ti možeš da promeniš ono što te nervira, prijaviš se za Bar, stekneš nove poznanike, prijatelje i daš sebi šansu da osvojiš 30.000 evra.

Tvoje je da budeš vredan, ispunjavaš zadatke i uživaš u novom iskustvu. A, nama navedi šta te najviše smara na trenutnom poslu:

Šef koji nikako da primeti koliko se dajem na poslu

Onaj jedan kolega koji je uvek najpametniji

Mala plata!

Sve!

Bonus video:

06:07

MAJA U ESPRESO MODNOJ POLICIJI NIKADA BRUTALNIJA! Patosirala Filipa i Janjuša, Marijanu Zonjić UKOPALA! Kakav HAOS

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.