DRAGANA MIĆALOVIĆ ZAPALILA TERETANU: Oznojena od vežbanja, utegnuta u helanke pokazala izvajanu zadnjicu! (FOTO)
Foto: instagram/hipokampelefentokamela

opa!

DRAGANA MIĆALOVIĆ ZAPALILA TERETANU: Oznojena od vežbanja, utegnuta u helanke pokazala izvajanu zadnjicu! (FOTO)

Nismo je videli u ovom izdanju!

Objavljeno:

Dragana Mićalović iznenadila obožavaoce nedavnom fotkom koju je objavila na svom Instagram profilu u okviru opcije story.

Uprkos velikom broju mišljenja da je posao glumca vrlo jednostavan, to zapravo nije slučaj. Ova profesija iziskuje velika odricanja, mnogo truda, te vremena uloženog u sebe, kako bi konstantno bili na vrhuncu svoje kako psihičke tako i fizičke spreme.

Dragana Mićalović
foto: instagram/hipokampelefentokamela

Zbog toga, brojna poznata imena sate i sate provode u teretani, kako bi svoju formu izbrusili do savršenstva, no atraktivna glumica Dragana Mićalović, iako jedna od najlepših na domaćoj sceni vrlo retko je objavljivala fotke tokom i nakon trenigna. Ipak, sada je odlučila da napravi izuzetak, te je sa svojim obožavocima podelila fotku na kojoj je pozirala nakon uspešnog završenog treninga. Prizor koji svakako nemamo priliku često da vidimo, znojava i bez šminke, Dragana je zabeležila krajnji rezultat svog treninga.

Dragana Mićalović
foto: instagram/hipokampelefentokamela

Iako smo navikli da Draganu gledamo u elegantnim kombinacijama, te je ovo potpuno novo izdanje atraktivne glumice, nema sumnje da joj i te kako pristaje, a s obzirom na izvajanu telo kakvo ima pomenuta glumica, očigledno je da trening koji upražvanja Dragana i te kako daje rezultate.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.