"UNIŠTILA MI JE ŽIVOT, SVE JE BILA NJENA IDEJA": Britni optužila majku za starateljstvo, nahuškala oca!
Foto: Instagram

šok!

"UNIŠTILA MI JE ŽIVOT, SVE JE BILA NJENA IDEJA": Britni optužila majku za starateljstvo, nahuškala oca!

Loše stvari koje niko nije znao!

Objavljeno: 08:17h

Pevačica Britni Spirs okrivila je svoju majku Lin Spirs zbog starateljstva i potpune kontrole nad njenim životom koje je punih 13 godina imao njen otac Džejmi Spirs.

Iako je njen otac Džejmi imao funkciju staratelja te je kontrolisao njenu privatnost i finansijske poslove, pevačica je u kratkoj objavi na Instagramu napisala kako je uspostavljanje starateljstva zapravo bila ideja njene majke.

„Ono što ljudi ne znaju je da mu je moja majka dala ideju. Nikada neću moći da vratim protraćene godine. Uništila mi je život“, navela je Britni.

Britni Spirs
foto: Profimedia

U objavi na Instagramu, koju je u međuvremenu obrisala, dodala je:

„Tačno znaš šta si uradila. Moj otac nije dovoljno pametan da bi sam mogao da se seti ideje o starateljstvu. Večeras ću biti srećna jer znam da me čeka novi život“.

„Činjenica je da je pre 13 godina bilo neophodno zaštititi Britni u svakom smislu te reči. Njen život bio je u rasulu. Imala je mentalnih i finansijskih problema. Tokom trajanja starateljstva uspela je da vrati stabilnost“ naveli su Džejmijevi advokati u sudskim dokumentima koje je BBC uspio nabaviti.

Bonus video:

23:03

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.