RUSKI BIZNISMEN JE BIO ODLEPIO ZA SORAJOM VUČELIĆ! Dogodila se NESREĆA i od tada se SVE PREOKRENULO!
Foto: Instagram

podsetimo se...

RUSKI BIZNISMEN JE BIO ODLEPIO ZA SORAJOM VUČELIĆ! Dogodila se NESREĆA i od tada se SVE PREOKRENULO!

Bogati Rus nije mogao da odoli srpskog starleti, pre par godina su bili u ljubavi.

Objavljeno:

Privatni život starlete Soraje Vučelić u žiži je javnosti još otkada se pojavila na domaćoj sceni, što zbog raskošnog života kakav živi, isto tako i zbog raznih ljubavnih i turbulentnih dešavanja iz istog.

Malo ko se seća da je srpska starleta 2014. godine bila zaljubljena u ruskog biznismena, Vladimira. Oni su se navodno tada upoznali na Kopaoniku i to je bila ljubav na prvi pogled.

Soraja Vučelić
foto: Printscreen Instagram

Naime, kada je stigla na Kopaonik, Soraja je imala manju saobraćajnu nezgodu. Njen automobil je svojim automobilom udario dotični gospodin Vladimir, a čim su ostvarili prvi kontakt, desile su se ljubavne varnice. Šteta na četvorotočkašima momentalno je zaboravljena, a starleta i ruski biznismen su ubrzo uplivali u ljubavnu romansu.

"Soraja je drugog dana nove godine otputovala na Kopaonik, a čim je stigla na planinu, desila joj se nezgoda kada je jedan mladi gospodin udario svojim automobilom u njen. Ona je besna izašla iz kola, ali čim je videla izvesnog Vladimira, nabacila je osmeh na lice. Nakon što su ostvarili prvi kontakt, Soraja i Vladimir, koji je poreklom Rus, dogovorili su se da sledećeg dana odu na piće, a on se starleti veoma dopao. Odmah su shvatili da imaju dosta zajedničkih tema, a ljubav na prvi pogled je kulminirala ljubavnom romansom", ispričao je tada izvor, i dodao da je Soraja od Vladimira dobila poziv da mu se pridruži u Rusiji.

Soraja Vučelić
foto: Instagram

"On je biznismen koji se bavi građevinom, a koliko mu se Soraja dopala, pokazuje i podatak da ju je pozvao da dođe kod njega u Rusiju i da otpočnu zajednički život. Međutim, Soraja je njegov poziv morala da odbije jer je već unapred imala isplanirane obaveze, a i ne želi da brza jer se ipak kratko znaju. On se vratio u Rusiju, ali su non-stop u kontaktu i svakako će se uskoro opet sastati", rekao je izvor blizak starleti pre par godina za domaće medije.

Međutim, kako se ta veza završila, nije detaljno poznato javnosti, ali po svemu sudeći, Vučelićeva je nakon tog brodoloma i dalje ulazila u ljubavne veze, a poznato je da u većini svoje izabranike čuva strogo od očiju znatiželjnih.

Soraja Vučelić
foto: Instagram

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.