NIKOLINA PIŠEK I NJENA ĆERKA BILE SU NA IVICI SMRTI! Pokradeno joj je više od 300.000 evra, postala je podstanar!
Foto: Damir Dervišagić

haotično

NIKOLINA PIŠEK I NJENA ĆERKA BILE SU NA IVICI SMRTI! Pokradeno joj je više od 300.000 evra, postala je podstanar!

Godina iz pakla za Nikolinu Pišek, prošla je kroz težak period.

Objavljeno:

Za Nikolinu Pišek i njenog supruga Vidoja Ristovića ovo je bila godina iz pakla. Prvo su opljačkani na letovanju prošle godine kad su je s porodicom izbacili iz vile u kojoj su letovali u Kaštel Starom.

Nakon što su se ona i suprug Vidoje Ristović (42) vratili iz noćnog izlaska, pred vratima luksuzne vile koju su iznajmili za 20.000 evra na dve nedelje dočekalo ih je obezbeđenje koje im je zabranio pristup. Nikolinin suprug uspeo je da se progura pored njih, dok je voditeljka čekala ispred vile. Kada im je nestao nakit i satovi u vrednosti 267.000 evra.

Nikolina Pišek, Vidoje Ristović
foto: Aleksandar Jovanović Cile

Kad je Ristović ušao u vilu, posvađao se sa suprugom vlasnice. Ubrzo je stigla policija, a Ristovići su smeli da uđu u vilu samo kako bi uzeli stvari te su otkrili da im nedostaju nakit i satovi, kao i 68.000 evra gotovine. Ristovića su sutradan zadržali u policiji zbog pretnje suprugu vlasnice vile Roku Gali i priveli ga na ispitivanje. Epilog drame je taj da je splitski sud nedavno potvrdio optužnicu za prijetnje.

U odgovoru na optužnicu Nikolinin suprug naveo je da nije pretio suprugu vlasnice vile, nego da su on, njegova porodica i prijatelji bili izloženi maltretiranju. Tražio je da se postupak obustavi, ali je sud u Splitu zaključilo je da je tužba osnovana. Državno tužilaštvo za Ristovića traži kaznu u visini 14.000 evra.

Nikolina Pišek
foto: Damir Dervišagić

Početkom ove godine pak ona i ćerka (7) umalo su se ugušile gasom u svom stanu u Zagrebu. Kako je tad rekla, “sekunde su ih delile od smrti”. Spasio ih je prijatelj kojega je Vidoje zvao da ih proveri nakon što mu se Nikolina prestala javljati na telefon. Tri dana pre servisirali su joj bojler. Prema rendgenu koji je napravila u Hitnoj nakon trovanja glasom rekli su joj da ima pluća starija za svoje godište, iako treninira i ne puši. Psihički se sad dobro oseća iako je neko vreme nakon trovanja zaboravljala stvari.

Nikolina je nakon trovanja jedno vreme živela u hotelu u Zagrebu jer u svoj stan od straha više nije htela da se vrati. Nije ni mogla jer, kako nam je ranije rekla, celoj zgradi je bio isključen plin. Nedugo potom su ona i suprug kupili kuću, koju renoviraju poslednjih meseci. Trenuto su u Zagrebu podstanari.

- Proces renoviranja je, ne znam što da kažem. Nadam se da ćemo se do Božića useliti u svoj novi dom iako je i to pod znakom upitnika. Radim na tome da u novom domu nemam gas. Gas kao izvor energije adekvatan je ako se upotrebe sve mere zaštite kakve bi trebalo da budu - zaključila je Nikolina za 24sata.hr.

Nikolina Pišek, Vidoje Ristović
foto: Damir Dervišagić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.