ALEKSANDRA SUBOTIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU O DALILI I FILIPU CARU! Otkrila i kada Maja ulazi,a evo kako joj je sa Pecom
Foto: © ATA Images

iskrena

ALEKSANDRA SUBOTIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU O DALILI I FILIPU CARU! Otkrila i kada Maja ulazi,a evo kako joj je sa Pecom

Otkrila kako joj je sa Pecom, kad Maja ulazi u Zadrugu i šta sad misli o Dalili.

Objavljeno:

Aleksandra Subotić, rijaliti učesnica, pokazala je koliko uživa u životu otkako je napustila rijaliti.

Na svom Instagramu Subotićeva je objavila fotografiju sa partnerom Pecom Raspopovićem i u opis stavila: "Ljubav." Nakon toga odgovorila je na pitanja koja zanimaju sve.

Aleksandra Subotić
foto: Instagram

Ona je podelila snimak sa Majom Marinković i objasnila kako ona reaguje na priču Filipa Cara i Dalile Dragojević. Kada su Aleksandru pitali kako je, odgovorila je ovako:

"Srećna sam - kada bi u dve reči opisivala sve ono lepo što mi se dešava u ovom periodu! Zaljubljena sam, volim, ispunjena sam i deca su mi živa i zdrava. Sve mi je potaman."

Dejan Dragojević
foto: PRITNSCREEN/ZADRUGA

Naredno pitanje bilo je vezano za Dalilu koja joj je prijateljica.

"Šta reći, a ne pogrešiti. O njoj kao njoj u našem odnosu prema meni je fer ispadala od momenta kad smo se pomirili pa do dana današnjeg. A o njenom odnosu sa Dejanom. Žao mi ga je - šta da kažem, sve je ovo užasno što se dešava", napisala je Subotićeva.

"Da li znaš da li Maja ulazi sledeći mesec u "Zadrugu" i njeno neko gledanje na "fake" priču Dallia Car?", bilo je naredno pitanje.

"Ja znam, ali vama nažalost ja ne mogu reći - preostaje vam samo da gledate. A što se tiče Filipa, hm, pa misli ono što i svi normalni ljudi naravno", pisala je Aleksandra.

00:08

SVE MI JE POTAMAN! SUBOTIĆEVA OTKRILA TAJNE: Evo kako joj je sa Pecom, kad Maja ulazi u Zadrugu i šta sad misli o DALILI! (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.