"MOLILA NAS DA SE SLIKAMO SA 3 PRSTA, BILO NAM JE ŽAO": Oglasila se albanska misica i otkrila šta se sve dešavalo!
Foto: Printscreen Instagram/bunt.svesrbija

AUUUU!

"MOLILA NAS DA SE SLIKAMO SA 3 PRSTA, BILO NAM JE ŽAO": Oglasila se albanska misica i otkrila šta se sve dešavalo!

Nastao je pravi skandal!

Objavljeno:

Frontina Gaši, Mis Interkontinental Albanije, oglasila se nakon haosa koji je u domaćim medijima izazvala fotografija na kojoj naša misica Valentina Petrović sa njom pokazuje dvoglavog orla.

Naime, nakon što je sporna fotografija isplivala u javnost, a nakon što je istu objavila upravo Frontina, javnost se obrušila na Valentinu.

Ona je u svom oglašavanju poručila da se izvinjava, da je reagovala nepromišljeno i u euforiji, te da su joj devojke sa kojima je pozirala "namestile kako da stavi ruke".

Valentina Petrović
foto: Instagram

Upravo ovo demantuje Frontina Gaši, koja kaže da Valentinu apsolutno niko od njih nije naterao da to uradi.

Kako bi to dokazala, poslala je redakciji Telegrafa još dve fotografije na kojima Valentina pokazuje dvoglavog orla, a na jednoj od njih na sebi ima narodnu nošnju i opanke.

Ona se dotakla i fotografije koja je nastala nakon ove sa pokazivanjem dvoglavog orla, a na kojoj Valentina sa Frontinom, te Besom Ćitaku (predstavnicom tzv. Kosova), pokazuje tri prsta.

Kako Frontina ističe, Valentina je nju i Besu molila da to učine, kako bi malo ublažila haos do kog je došlo zbog pokazivanja dvoglavog orla.

- Ona je htela da pokaže znak dvoglavog orla, svojom voljom, a onda nas je zamolila da napravimo sliku sa tri prsta, jer je u Srbiji bilo mnogo vesti da je ona pokazala znak Albanije. Bila je toliko tužna, plakala je sve vreme. Bilo nam je žao i samo smo želele da joj pomognemo, pa smo to i učinile - rekla je Frontina za Telegraf Jetset.

Na konstataciju da su tri prsta pokazale i na još jednoj fotografiji, nastaloj u spavaćoj sobi, Frontina kaže:

- Da, zato što je došla u našu sobu i molila nas da napravimo tu sliku.

Inače, Valentina se nakon svega ponovo oglasila, objavivši fotografije na kojima sa predstavnicama Albanije i tzv. Kosova pokazuje i tri prsta, i dvoglavog orla.

- Sve u svemu hteli smo pokazati da smo podržavali jedni druge, a nismo ulazili u dalju dubiozu. Slike sa svim znakovima postoje, kajem se, ali nisam razmišljala u tom smeru! - napisala je Valentina na Instagram storiju.

Valentina Petrović
foto: instagram prinstcreen

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.