DEJANA ŽIVKOVIĆ U DRUGOM STANJU: Manekenka nosi dete beogradskog biznismena, SKRIVA SE OD JAVNOSTI!
Foto: instagram/prinstcreen/dejanazivkovic

čestitamo!

DEJANA ŽIVKOVIĆ U DRUGOM STANJU: Manekenka nosi dete beogradskog biznismena, SKRIVA SE OD JAVNOSTI!

Živkovićeva i Filip su u vezi koju su krili od svih već godinu dana. Vest da će postati roditelji dečaka veoma ih je obradovala, a venčanje planiraju za narednu godinu

Objavljeno: 13:34h

Bivša manekenka, a sada vlasnica modne agencije Dejana Živković (29) u četvrtom je mesecu trudnoće i čeka sina sa svojim dečkom beogradskim biznismenom Filipom Simovićem (29), saznaje Alo!. Naime, buduća mama je srećne vesti podelila samo sa članovima svoje porodice i sa najbližim prijateljima, od kojih su se saznali detalji trudnoće i pol deteta.

- Dejana i Filip su presrećni zbog toga što će postati roditelji. Iako im pol bebe uopšte nije bio bitan, saznanje da će dobiti dečaka ih je potpuno raznežilo - ispričao je za Alo! izvor blizak ovom paru, i dodao da se manekenka odlično oseća, ali da se pridržava svih saveta lekara koji joj vodi trudnoću.

Dejana Živković
foto: instagram/prinstcreen/dejanazivkovic

- Ona odlazi na redovne ginekološke preglede i ultrazvuk. Prva tri meseca bukvalno nije nigde izlazila. Čuvala se i od korone i od drugih bolesti, virusa... I sada je veoma obazriva, ali je odahnula kada je uradila sve testove neophodne u prvom trimestru trudnoće. Doktor ju je uverio da je sa bebom sve u najboljem redu i da se odlično razvija, pa je sada i ona mirna - dodao je izvor.

Kako je rekao, iako je planirala da se prvo uda, a da kasnije postane majka, vest da je trudna nije je dočekala nespremnom. Ipak, zbog pandemije koronavirusa nije želela da se izlaže nepotrebnom stresu i riziku od zaražavanja, i odgodila je ceremoniju za narednu godinu.

Dejana Živković
foto: instagram/prinstcreen/dejanazivkovic

- I Filip i ona su saglasni da je zdravlje i život njihovog prvenca bitniji od slavlja i terevenke, te će to odgoditi za proleće ili leto naredne godine. Dejana bi trebalo da se porodi krajem marta, a još uvek nisu odlučili da li će svadbeno veselje biti kada i krštenje njihovog sina - dodao je izvor za Alo!.

Dejana nije bila dostupna za komentar a bliski prijatelji Živkovićeve rekli su da se ona ovim povodom neće oglašavati za medije.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.