LEPA GLUMICA SE RAZVELA OD TRAGAČA IZ "POTERE" I UŽIVA U NOVOJ LJUBAVI: Ne odvajaju se, VIŠE NIJE TAJNA KOGA LJUBI!
Foto: instagram/motokulturica

niste znali!

LEPA GLUMICA SE RAZVELA OD TRAGAČA IZ "POTERE" I UŽIVA U NOVOJ LJUBAVI: Ne odvajaju se, VIŠE NIJE TAJNA KOGA LJUBI!

Sreću je pronašla pored njega!

Objavljeno:

Novi dečko Jelene Đukić više nije tajna, već neko vreme glumica na društvenim mrežama deli da je srećno zaljubljena, a sada je na tu temu govorila i javno.

Srca publike osvojila je kao Višnja u seriji "Igra sudbine", a veliku pažnju privukli su i detalji iz njenog privatnog života, budući da je dugo ćutala o razvodu od reditelja i tragača iz kviza "Potera", Milorada Milinkovića.

Milorad Milinković
foto: Dragana Udovičić

Iako su već neko vreme razvedeni, o tome nisu govorili javno, a onda se Jelena oglasila.

- Imali smo civilizovan razvod, i to mi je najbitnije, pre svega zbog ćerke. Zrele smo osobe, a kao javne ličnosti imamo odgovornost da ličnim primerom pokažemo kako zajednica može da postoji čak i ako nije na papiru. Ukoliko supružnici decu stave iznad neispunjenih želja i ličnih frustracija, postoji mogućnost za zdrav rastanak i još zdraviji odnos posle njega - rekla je tada glumica za "Hello", a sada otkriva da je nakon razvoda ponovo srećno zaljubljena.

Jelena Đukić sreću je sada pronašla pored Marka Todorovića koji živi i radi u Kanadi, a poznanstvo su sklopili preko zajedničkih prijatelja.

- Još jedan izazov je za nas bio je taj što Marko ne živi u Srbiji, pa je upoznavanje, odnosno prepoznavanje, uglavnom teklo preko vajbera. On je beskrajno šarmantan i duhovit čovek, a pre svega neko ko voli ljude i život na sličan način kao ja. Ušao je u moj život u trenutku kada sam se osećala stabilno i zadovoljno. Imala sam u tom momentu sve što mi je bilo potrebno, sem nekoga ko će zajedno sa mnom da umnoži to zadovoljstvo i da nastavimo zajedno da koračamo kroz naredne životne izazove. Oboje imamo brakove iza sebe i verujem da smo u njima nešto naučili - otkrila je Jelena u intervjuu za magazin "Gloria".

Par već planira novo zajedničko putovanje, a ovoga puta kako kaže društvo će im praviti i njihova deca iz prethodnih brakova.

Bonus video:

23:03

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.