ŠIROKO! BIVŠI RIJALITI IGRAČI KUPILI LUKSUZNI STAN: "Presrećni smo, sređujemo dečiju sobu"
Maja i Alen Hadrović, Foto: FACEBOOK PRINTSCREEN/ALEN HADROVIĆ

lepo

ŠIROKO! BIVŠI RIJALITI IGRAČI KUPILI LUKSUZNI STAN: "Presrećni smo, sređujemo dečiju sobu"

Oni su dokaz da je ljubav u rijalitiju pobedila

Objavljeno: 12:50h

Bivši učesnici rijalitija "Zadruga" Maja i Alen Hadrović kupili su luksuznu nekretninu u Beogradu, u koju će se useliti početkom iduće godine!

Alen Hadrović
foto: Printscreen Instagram

Kako je izvor blizak novopečenom bračnom paru ispričao, oni jedva čekaju da se skuće, a izabrali su prostrani stan koji je skroz po njihovom ukusu.

- Odmah posle "Zadruge", Alen je znao da će oženiti Maju i da je ona devojka s kojom želi da provede ostatak života. Ubrzo su saznali da je beba na putu, bila je i svadba, a Alen je odmah krenuo da se raspituje, da traži stan i gleda lokacije. Bilo mu je bitno da to bude veliko, prostrano i na super lokaciji i uspeo je sve to da nađe - priča izvor.

Znam da su kupili stan na Voždovcu, ima više od 100 kvadrata, 110 ja mislim, a Boga mi, pošteno su odrešili kesu. Stan i garaža, sve ih je to izašlo skoro 250.000 evra - kaže izvor blizak paru.

Alen Hadrović, Maja Marković
foto: Print Screen Youtube

Hadrović je potvrdio saznanja.

- Tačno je da smo kupili stan i baš se radujemo. Dugo smo birali stanove, ali smo se odlučili na taj, što zbog lokacije, što zbog neverovatno dobrog rasporeda stana. Znali smo da izvođač radova radi samo ekstra, luks stanove. Jako smo srećni, stan će biti u potpunosti gotov početkom januara, taman kad nam stigne i Vuk! Već osmišljamo kako će izgledati dečija soba za Vuka i Andriju - ushićeno za Pink.rs kaže Alen, koji je na pitanje koliko ga je to zadovoljstvo koštalo ostao uzdržan.

- Koja je cena ne želim da iznosim u javnost i koja je kvadratura, ali prostran je stan i mogu samo da kazem da želimo da ga ispunimo sa što više dečice.

Podsetimo, Alen Hadrović i Maja Marković, kako se prezivala pre udaje, upoznali su se i zavoleli u prethodnoj, četvrtoj sezoni rijalitija "Zadruga". Iako im mnogi nisu predviđali svetlu budućnost, njihova ljubav je opstala, a ubrzo po završetku sezone saznali su da će dobiti bebu. Na večnu ljubav zavetovali su se letos - 20. avgusta su izgovorili "sudbonosno da", a uskoro će njihova porodica biti bogatija za dečaka, kom će dati ime Vuk.

Bonus video:

23:03

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.