PETAR GRAŠO VIŠE NE KRIJE VEZU SA 14 GODINA MLAĐOM! Fotografija koja će Danijeli teško pasti, svi gledaju u JEDNO!
Petar Grašo, Foto: Instagram

nova ljubav, staru briše

PETAR GRAŠO VIŠE NE KRIJE VEZU SA 14 GODINA MLAĐOM! Fotografija koja će Danijeli teško pasti, svi gledaju u JEDNO!

Petar Grašo u zagrljaju nove devojke

Objavljeno:

Petar Grašo i Hana Huljić više se ne razdvajaju, a njihova ljubav pod budnim je okom javnosti. Ipak, poslednji gest hrvatskog zavodnika slomio je srce njegove bivše devojke Danijele Martinović.

Petar Grašo
foto: Printscreen

Gotovo tri decenije Petar Grašo bio je u emotivnoj romansi sa kolegininicom Danijelom Martinović, a onda je svega nekoliko meseci nakon raskida, obelodanio vezu sa četrnaest godina mlađom Hanom Huljić.

Petar Grašo, Hana Huljić
foto: Printscreen

O ljubavi Petra i Hane mediji ne prestaju da pišu, a od kada je vest da su par poput bombe odjeknula u javnosti, ni zaljubljeni par više se ne krije. Mlada Hana Petra svuda prati u stopu, pa se pojavila fotografija zaljubljenog para na svadbi na Korčuli, na kojoj je Petar pevao.

Petar Grašo, Hana Huljić
foto: Printscreen

Osim što se Petar Grašo i Hana Huljić ne razdvajaju, ne prezaju da u javnosti razmene nežnost i zaljubljene poglede. Ipak, ono što u javnosti ne prestaje da se komentariše je Petrova transformacija, koja zasigurno slama srce Danijele Martinović.

Naime, za gotovo tri decenije ljubavi, Petar i Danijela gotovo uvek su svoju vezu skrivali od javnosti, a na pitanja medija davali su šture odgovore, pa ipak, Grašo sada blista i sa zadovoljstvom govori o novoj izabranici, ne skidajući osmeh sa lica.

Bonus video:

23:03

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.