LJILJANA IZ TOME U MLADOSTI BILA SA NAŠIM POZNATIM GLUMCEM: , "Napustila sam roditelje i OTIŠLA DA ŽIVIM SA NJIM!"
Paulina Manov, Foto: printscreen

niste znali

LJILJANA IZ TOME U MLADOSTI BILA SA NAŠIM POZNATIM GLUMCEM: , "Napustila sam roditelje i OTIŠLA DA ŽIVIM SA NJIM!"

Čuvena Ljiljana iz "Tome" otkrila sa kim se zabavljala

Objavljeno:

Paulina Manov, glumica zbog koje je cela Srbija plakala, našla se u centru medijskih zbivanja zbog uloge Ljiljane u filmu "Toma".

Za Ljiljanu, Film Toma, Paulina Manov
foto: Instagram printscreen/tomazdravkovic_film

Sada je Paulina otkrila privatne detalje iz svog života. Naime, interesantno je to da je bila u vezi sa glumcem Borisom Milivojevićem.

- Kada sam napustila roditeljski dom, imala sam dvadeset godina, baš sam bila mlada. Rekla sam im: „Ja sad idem da živim sa Borisom, ćao.“ On je dobio stan od roditelja gde smo zajedno stanovali. To je trajalo dve godine ‒ otkrila je Paulina.

- Živeli smo u komuni. Boris, ja i drugari. (smeh) Ja sam išla u školu i da radim, svaki dan sam igrala predstave u drugom gradu. Za to vreme drugari su se družili. Imao je i on svoje uloge i obaveze- opisala je glumica život sa Borisom, pa objasnila da je proživela život u malom za te dve godine od devojčice koja se rano udala, pa živela, preživela i došla do nekih sedamdeset godina.

- Ali, ne bih da donosim preuranjene zaključke, nikakav sud, svakako mi nije bilo prijatno da to čujem jer mi je bio kao drugi ćale, tako kažu i druge moje kolege. Zbunjen sam i zatečen - zaključio je on pa istakao na kom projektu je radio sa Milenom.  - , Boris Milivojević
foto: Printscreen

- To je bio jedan specifičan period u mom životu. Verovatno sam želela da živim u slobodi sa čovekom koga sam ja izabrala, ali oboje smo bili vrlo mladi - zaključila je.

Bonus video:

23:03

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.