O MIRKI I VUJADINU ZNAMO SVE, A EVO KO JE BRAT SLAVNOG FUDBALERA: Oženio ATRAKTIVNU plavišu GLEDAMO JE NA TV!(FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

srećna porodica

O MIRKI I VUJADINU ZNAMO SVE, A EVO KO JE BRAT SLAVNOG FUDBALERA: Oženio ATRAKTIVNU plavišu GLEDAMO JE NA TV!(FOTO)

Snaja Duleta Savića u porodici je više od deset godina

Objavljeno:

Dule Savić i Marina Rajović mogu se pohvaliti da su im sinovi Uroš i Vujadin izrasli u sjajne ljude, okrenuti porodici. O Vujadinu i Mirki Vasiljević zna se skoro sve, ali o njegovom starijem bratu i njegovoj prelepoj supruzi skoro ništa.

Poznato je da Uroš ne voli da se eksponira u javnosti, ali da je pre deset godina oženio pravu lepoticu, koja mu je podarila ćerku Lenu nije moglo da bude sakriveno.

Druga snaja Duleta Savića zove se Tijana i ona je baš kao i njena svekrva Marina voditeljka. Svestrana i željna novog znaja i dokazivanja, Tijana je nedavno započela i sopstveni biznis.

O svom odnosu sa Marinom i Duletom, Tijana je govorila jednom prilikom:

- Zahvalna sam na višku energije koji imam. Tako da uspevam sve da postignem. Dosta nam pomažu i Uroševi roditelji, tako da se kombinujemo, i bez njih bi sve ovo bilo neizvodljivo. Da sam birala takvog svekra i svekrvu, ne bih ih bolje našla. Zahvalna sam Bogu na tome, zaista. Mi super funkcionišemo, a oni su uvek tu kad treba, da nam pomognu, da nam se nađu. Marina i Dule se ne mešaju u moj odnos sa Urošem i trude se da nam uvek izađu u susret. U Srbiji je retkost da se roditelji ne mešaju u život svoje dece, ali eto mi smo imali mnogo sreće.

Sa Mirkom i Vujadinom, savršeno se slažu, a Lena i Andrijana najbolje su drugarice.

- Sa Mirkom na kafi najčešće razgovaram o našoj deci, budući da smo obe mame i deca su nam sada glavna tema - govorila je tada Tijana.

Bonus video:

23:03

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.