VREME ZA PROMENE! DEVOJKA ČUVENOG TOME OBJAVILA STATUS KOJI JE ZAINTRIGIRAO MNOGE: Ne trpe pritisak javnosti?!
Foto: Mondo/Goran Sivački

au!

VREME ZA PROMENE! DEVOJKA ČUVENOG TOME OBJAVILA STATUS KOJI JE ZAINTRIGIRAO MNOGE: Ne trpe pritisak javnosti?!

Devojka Milana Marića zaintrigirala objavom

Objavljeno:

Veliki uspeh filma „Toma“, koji duže od mesec dana puni bioskopske sale, skrenuo je pažnju javnosti na glumce koji tumače vodeće uloge. Tako je, između ostalog, na „dnevni red“ stigao i emotivni život filmskog Tome Zdravkovića, sve popularnijeg Milana Marića.

Saznanje da je u dugogodišnjoj vezi izazvalo je, očekivano, razne komentare, a ako je suditi po objavama koje su Milan i njegova izabranica istakli na društvenim mrežama, izgleda da kao par nisu bili spremni na pritisak javnosti

Oboje, svako za sebe, poručuju da je vreme za promene i nove početke.

„Vreme je za nas, ljude, da počnemo neke promene... Hajde da promenimo način na koji jedemo; hajde da promenimo način na koji živimo; i hajde da promenimo način na koji tretiramo jedni druge. Jer onaj stari ne funkcioniše... Na nama je da uradimo ono što moramo da bismo preživeli“, napisao je Milan Marić.

Ubrzo potom usledio je status njegove partnerke.

„Kad deliš sreću, svi su zauvek tu, jer je prijatno i korisno. Ako krene da te lomi nesreća, i to potraje, većina će pobeći, jer je teško, opterećuje, narušava i njihov kvalitet života, a svako mora da brine o sebi. Ostaju retki, koji su vas uvek iskreno i bez kalkulacija voleli.“

Imaju li ove reči veze sa njihovim zajedničkim životom ili su im se prosto učinile zanimimljive i poučne u ovom trenutku, saznaćemo vrlo brzo.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.