MISLI LI NA BIKOVIĆA? GLUMČEVA BIVŠA PRIZNALA: "Bila sam ŽRTVA NARCISA!"
Barbara Tatalović, Foto: Printscreen Instagram

optužbe

MISLI LI NA BIKOVIĆA? GLUMČEVA BIVŠA PRIZNALA: "Bila sam ŽRTVA NARCISA!"

Pomogao joj je rad na sebi

Objavljeno:

Bivša devojka Miloša Bikovića manekenka Barbara Tatalović iznenadila je ranije ove godine javnost odlukom da potvrdi izjave plesačice Arine Vološine, koje negativno opisuju Bikovića. Ruskinja je javno iznela sa kakvim se neprijatnostima navodno suočavala dok je bila u emotivnoj vezi sa glumcem, nazivajući ga egocentrikom i osobom, koja ne poštuje tuđi rad i vreme, što je manekenka rodom iz Valjeva bez ustručavanja aminovala.

Ona je, naime, u okviru najnovijih postova otkrila da je bila žrtva psihičkog nasilja, te da se od traume oporavila tek nakon dugih, višemesečnih razgovora sa psihijatrom. Bivšeg partnera zbog kog je izgubila samopouzdanje nazvala je narcisom, a kada je od pratioca dobila pitanje kako se sa tim izborila rekla je:

- Uz mnogo rada na sebi. Puno ljubavi, podrške i razumevanja najbližih i psihoterapije, bar 4 puta mesečno u samom početku - napisala je ona.

Manekenka je potom istakla da su loši temelji pomenute veze uticali na to da nadalje gradi odnose bez poverenja.

- Uticaja je bilo sve dok nisam shvatila da osoba sa kojom sam imala dublji odnos zapravo poseduje NPD. Čim sam to osvestila onda sam i racionalno prihvatila da ne mogu stvari, odnose i ljude generalizovati -konstatovala je.

Za sam kraj Tatalovićeva je odgovorila na pitanje koliko joj je vremena bilo potrebno da shvati sa kakvim čovekom ima posla i osvesti da je žrtva:

- Intuitivno sam to znala vrlo brzo a racionalno tek kada sam odlučila da taj odnos prekinem. Od intuitivnog do racionalnog bilo je previše kompromisa, koji su naravno iluzija da će se nešto promeniti. Narcis, u mom slučaju, bi uvek imao argumente koji u njegovoj interpretaciji demantuju da je on zapravo narcis. Da je narcis, a da sam ja žrtva shvatila sam tek kada sam krenula na psihoterapiju. Do tada sam to doživljavala kao nešto loše i čudno, a zapravo jeste psihičko nasilje - kazala je Barbara, a ono što je ostalo nedorečeno sa njene strane a mnoge intrigira je govori li ovde zaista opet o Bikoviću ili ne.

Bonus video:

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!
10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media