SESTRU MU OTELI, SILOVALI PA UBILI, OSTAO RANO I BEZ OCA! PROŽIVEO SITO I REŠETO: Život ga udarao sa svih strana!
Kelsi Gramer, Foto: Profimedia

JEZIVO

SESTRU MU OTELI, SILOVALI PA UBILI, OSTAO RANO I BEZ OCA! PROŽIVEO SITO I REŠETO: Život ga udarao sa svih strana!

Dan-danas, sa smrću sestre se mnogo teško nosi, jer mu je „kao starijem bratu posao bio da je zaštiti - a na kraju nije mogao"

Objavljeno: 11:29h

Pre nego što je „napravio ime", glumac Kelsi Gramer, reditelj, producent, te pisac, živeo je kao u horor filmu. U njegovoj porodici, naime, dogodila su se toliko strašna ubistva, da ga je to, prema sopstvenom prizanju, zamalo i samog uništilo.

Kelsi Gramer
foto: Profimedia

Prvo je ostao bez oca...

Imao je dve godine kad su mu se roditelji razveli i kada se s majkom i sestrom s Devičanskih ostrva preselio u Nju Džerzi. Otac je ostao za njima, jer je vodio jedan bar. Odrastao je, međutim, najviše uz dedu, koji je preminuo kada je Kelsi imao 11. U međuvremenu, otac Frenk našao je novu ženu, pa i s njom osnovao porodicu. Postao je izdavač lokalnih novina („Virgin Islands View")... Ali 25. aprila 1986. neko mu je zapalio auto, dok je on bio u kancelariji. Kada je istrčao ispred, Artur B. Najls ga je upucao i usmrtio.

Kroz svega nekoliko sati bio je uhvaćen, ali tada nije i završio u zatvoru. Proglašen je, naime, ludim, pa su ga isporučili u bolnicu, gde je zatim ostao decenijama. Udovica Elizabet, a Kelsijeva majka na sudu je ispričala, prenosili su strani mediji, kako je mrtvog muža fizički odbvukla na drugu stranu ulice, kako ga Najls ne bi još preko svega i pregazio.

Kelsi je tada imao 13 godina.

Kelsi Gramer
foto: Profimedia

Sestru mu oteli, silovali, pa ubili

Sedam godina kasnije doživeo je još veći šok, kada mu je sestra Karen bila oteta ispred „Red Lobsetr-a" u Koloradu, silovana, pa i ubijena. Posle smene, 1. jula 1975, serijski ubica Fredi Li Glen ju je najpre opljačkao, pa i odveo u svoj stan. S još trojicom, s kojima je već dva puta ubio do tada, silovao je pa usmrtio Karen tako što ju je uboo u ruku, leđa i vrat. Ostavili su je u kamp-naselju da umre.

Na kraju, iskrvarila je dok je, već ozbiljno namučena, tražila pomoć.

Na veliku žalost, takođe, Kelsi je izgubio i oba polubrata pet godina kasnije. Incident se odvio na Devičanskim ostrvima, gde su otišli na ronjenje.

Sa druge strane, Gramer je Glenu oprostio ubistvo sestre, ali nikad nije bio za to da on bude na uslovnoj. Pošto se, međutim, to ipak desilo 2009, priložio je žalbu.

- Ona je bila toliko pametna, fina. Nedostaje mi... Do koske. Bio sam joj stariji brat. Trebalo je da je zaštitim. A nisam mogao. To me je skoro pa uništilo. Dokusurilo. Kad smo čuli da je ovaj čovek pušten, obuzela nas je neverovatna tuga - pisao je on, pa i izvukao svoje.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.