POPOVIĆ JAVNO IZNEO SVOJU STRANU PRIČE O SEVERINI: Ona odmah OBJAVILA VIDEO na kome on priznaje da je MONSTRUM!
Foto: Dado Đilas, Dragana Udovičić

RAT NE PRESTAJE

POPOVIĆ JAVNO IZNEO SVOJU STRANU PRIČE O SEVERINI: Ona odmah OBJAVILA VIDEO na kome on priznaje da je MONSTRUM!

Svako vrti svoju ploču, a šta je istina?!

Objavljeno: 09:01h

Poznato je da Severina vodi bitku za starateljstvo nad sinom Aleksandarom koga je dobila u vezi kraljem bakra Milanom Popovićem.

Ona je objavila na svom Instagram profilu deo iz jutarnjeg programa u kome on uz sarkastični osmeh priznaje da je monstrum, aludirajući na dosadašnje Severinine objave i priče povodom njega.

Pevačica je u komentaru napisala NAPOKON PRIZNAO!

Severina
foto: instagram prinstcreen/severina

Severina je već iznosila razne stvari na račun bivšeg partnera, maltretiranja i ne dozvoljavanja da viđe dete što jje na kraju završilo na sudu i sada se vodi pravna bitka.

Milan Popović, Severina
foto: Nebojša Mandić, Printscreen Instagram

Sa druge strane on je posle ćutnje odlučio da iznese svoju stranu priče.

Sada je u velikoj televizijskoj ispovesti otvoreno pričao o bivšoj partnerki i otkrio da ona ima dva lica jedno za javnost, a drugo koje samo pred retkima pokazuje kada je obuzmu bes i histerija.

Popović je kako ističe u više navrata pokušavao da na civilizovan način razgovara sa pevačicom kako bi našli zajedničko rešenje koje je najbolje za dobrobit njihovog deteta, ali da to nikada nije bilo moguće. Čak je, kaže, kada je primetio da se čudno ponaša posumnjao da koristi neke psihoaktivne supstance, bio spreman da joj kao čovek pomogne, ali je ona to odbila.

- Moj predlog je uvek bio, Severina radi ti svoj posao, ja imam sve vreme ovog sveta, pusti sina da bude kod mene. Kada ima vremena, neka dođe i neka ga uzme, to je još uvek predlog. Ne možeš ti roditeljsko pravo da delegiraš. Majka mora da vodi dete kod lekara, ili otac! Ja sam našao dokaze da se Severina nije bavila detetom, to je sve priča za medije, da je ona brižna majka, da se ja njoj svetim. Još uvek ona priča to, još uvek priča o inatu i ljubomori. Za mene je ta emotivna veza prestala posle šest meseci. Tri meseca smo imali vezu, druga tri su protekla u nesuglasicama, ne bih da kažem u svađama. Ja bih odlazio tada kada bi dolazilo da histerija i pokušaja svađanja. Tim ogromnim prepadima raspoloženja, koja su možda povezane i sa zavišnoćšu od nečega, ne znam šta je u opvim krajevima normalnom, u brašni, bez da uvredim, psihoaktivne supstance, šta god. Više sam nego siguran, kada sam tražio da se testiramo, da bi imali više poverenje jedno u drugog, na drogu, da, odbila je, izbila je svađa, kako ja od nje to smem da tražim, na kraju razgovarajući sa stručnjacima sam shvatio da je to glavni razlog tih njenih oscilacija, sa kojima nisam hteo da se nosim.

Milan Popović
foto: Dado Đilas

Sina nije vodila 46 dana u školu, zamalo da ponavlja razred zbog nje!

- Ja nisam Severinin muž, nisam stigao da joj budem muž. Nije sve istina što se piše u medijima i što Severina govori. Razlog zašto je ta presuda donesena kada je donesena pre dve godine je bila osnovni razlog zašto je njoj smanjena količina vremena koju provodi sa detetom zato što pre te presude 46 dana nije vodila dete u školu. Onda su Centar za socijalni rad, posebno skrbništvo, sud, jednostavno seli i doneli odluku da imamo sve pola pola, sve praznike, ali kad dete ide u školu da dete bude kod mene, da bih ga vodio u školu. Ona ga nije vodila u školu 46 dana bez opravdanja, nema opravdanja za to, dete je trebalo da ide u školu. On je trebao da ponavlja razred, da polaže ispit, sreća u nesreći je bila ta korona, bio je online, pa smo on i ja jedan na jedan radili zajedno dva meseca intenzivno da bi on na kraju uspeo da položi sve. Nije istina kako ona kaže da je nju sistem maltretirao, da joj je oduzeo dete. Ona je medijska ličnost, one žive od vesti, fotografija, tekstova kakvi god oni bili. Jednom mi je ona rekla baš ovako, citirala je Gorana Bregovića: "Pišite šta god hoćete, samo mi stavite dobru sliku".

Poštujem privatnost svog sina i neću da pričam u njegovo ime

- Mišljenje javnosti bi trebalo da bude potpuno nebitno u celom ovom procesu , o većini drugih konfliktnih razvoda niko ne piše o tome, nijedan razvod rastanak nije lak pogotovo za dete. Partneri prebole, distanciraju se, postanu imuni, ali za decu je to dugotrajna patnja. Svako dete će da vam kaže da je njegova najveća želja da tata i mama budu zajedno. Aleksandar nije pokušao da nas pomiri, nije ispravno da govorim o njemu jer on nije tu, pa da on kaže svoje mišljenje, ja ovako poštujem njega i njegovu privatnost i ne bih hteo o njemu da pričam. Da li je pokušavao ili nije, činjenica je da deca bilo da su iz konfliktnih razvoda ili ne, ta deca jednako će da vole i majku i oca, i da im trebaju i majka i otac u životu. Roditelj koji ne prepoznaje potrebu deteta da ima slobodu, da se oseća jednako kod oba roditelja po meni nije kompetentan roditelj.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.