ŽIVOT JOJ BIO VELIKA TRAGEDIJA, SIN JOJ UMRO NA RUKAMA! Ostavila nas u NEVERICI nakon SMRTI, tajnu odnela u GROB!
Foto: Profimedia

au, čoveče!

ŽIVOT JOJ BIO VELIKA TRAGEDIJA, SIN JOJ UMRO NA RUKAMA! Ostavila nas u NEVERICI nakon SMRTI, tajnu odnela u GROB!

Zanosna plavuša imala je sve, ali je bila duboko nesrećna.

Objavljeno:

Zbog Ane Nikol Smit muškarci su padali na kolena. Bila je prava naslednica Merilin Monro, a baš kao i zvezda sa kojom su je najviše poredili, živela je buran život koji ju je i doveo do smrti.

Zanosna plavuša imala je novac i slavu, ali je bila duboko nesrećna. To je dovelo do toga da digne ruku na sebe, ostavivši svoju šestomesečnu ćerku bez majke.

Danijelin Birkhed danas ima 14 godina i mnogi se slažu da je slika i prilika mame koju gotovo nije ni upoznala. Međutim, mnogi zaboravljaju da je Ana Nikol Smit imala i sina kog je rodila kada je bila tinejdžerka - Daniela Vejna Smita.

Ana Nikol Smit
foto: Profimedia

Tužna istina je da je mladić preminuo u upravo u sobi svoje novorođene polusestre, a posle dve obdukcije utvrđeno je da je Danijel umro zbog smrtonosne kombinacije opijata.

Ana je u jednom trenutku u jednoj ruci držala svoju bebu, a drugom pokušavala da osvesti svog sina. Njegovu smrt teško je podnela, te je samo nekoliko meseci kasnije pronađena mrtva u sobi 607 u hotelu i kazinu "Hard Rock" na Floridi usled trovanja tableta.

Zapravo, malo nakon smrti sina počela je da razmišlja o sopstvenoj, a čak je odabrala i modnu kombinaciju u kojoj će je sahraniti. Borila se s depresijom i viškom kilograma i mešala je razne tablete. Vreme je provodila ispred televizora, a bila je opsednuta idejom da njeno dete bude 'seksi beba'.

- Iako je znala da je ispravna količina hrane 84 grama svaka tri sata, ona je insistirala da joj dajem 70 grama, pričala je dadilja.

Ana Nikol Smit
foto: Profimedia

Inače, dugo se i nagađalo ko je Danijelin otac. Šest muškaraca moralo je da radi DNK analizu, a iako se mislilo da je njen otac Anin preminuli suprug za kog se udala kada je imao 89 godina jer je pre njegove smrti zaveštala njegovu spermu, ispostavilo se da je otac otac devojčice Leri Brikhed s kojim se neko vreme zabavljala.

O životu Ane Nikol Smit dosta toga se saznalo, a najviše priča otkrile su osobe i saradnici koji su joj bili bliski. Međutim, sada se navodno otkrila još jedna velika tajna koja je čuvana svih ovih godina.

Naime, kako prenosi jedan Reddit forum, reditelj David Đankola otkrio je da je sasvim slučajno saznao za Aninu najveću tajnu. Iako je poznata plavuša uspela da se dokopa visokog društva, a na njenu lepotu su padali i holivduski glumci i vrsni intelektualci, Ana je zapravo bila gotovo nepismena.

Reditelj je rekao da je to saznao tokom snimanja filma na kom jsu radili. To ga je, kako kaže, veoma iznenadilo jer se ana predstavljala kao glumica, te se podrazumeva da je u stanju da pročita scenario. Istakao je da su joj verovatno čitali kako bi zapamtila uloge.

Ana Nikol Smit
foto: Profimedia

Ali možda to i nije toliko iznenađujuće ukoliko je istina, jer je Ana Nikol odrasla u teškom siromaštvu u malom gradu, a svoje prvo dete rodila je upravo kao tinejdžerka. Odmah potom počela je da radi u restoranima brze hrane, te se smatra da je završila samo osnovnu školu.

Đankola je rekao da mu je sama Ana potvrdila da "ne čita tako dobro", odnosno da je "funkcionalno nepismena". Tako da je verovatno imala dosta ljudi koji su pomagali na čitanju ugovora i svega propratnog, pa možda nije sasvim iznenađujuće što je uspela da sačuva ovu tajnu tokom svoje karijere.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.