BILO JE ŽESTOKIH OBRAČUNA I BRUTALNIH OPTUŽBI! Ceca OVE UVREDE nikada neće OPROSTITI Arkanovom sinu! Letelo perje!
Foto: Fb Ps, Damir Dervišagić

gusto je bilo

BILO JE ŽESTOKIH OBRAČUNA I BRUTALNIH OPTUŽBI! Ceca OVE UVREDE nikada neće OPROSTITI Arkanovom sinu! Letelo perje!

Vojinove komentare nije shvatila kao kvalitetan humor, već kao teške uvrede.

Objavljeno:

Folk diva Ceca Ražnatović, svojevremeno je trpela konstantne prozivke i šale na njen račun od strane Arkanovog sina, a tada čak rešila i da tuži Vojina. Arkanov sin je svakodnevno na društvenim mrežama objavljivao slike i statuse u kojima proziva pevačicu, bilo za njenog novog dečka ili za njenu davnu posetu zatvoru, ili je pak nešto treće u pitanju, Vojin uvek nađe povod.

To traje već duže vreme. Zasigurno da se Vojinov gnev, koji uzrokuje razne grube pošalice na Cecin račun, nije pojavio juče, ali je tek skoro isplovio u javnost. Ceca je tada odmah rešila da zapreti tužbom i da na taj način pokuša da stavi tačku na Vojinove uvrede.

Vojin Ražnatović
foto: Printscreen, Kurir

1. Možda je do toga što Vojin često voli da se našali na račun Cecinog kriminalnog dosijea. Iako je Ceca priznala svoju krivicu, i za transfer mladih Orlića i za posedovanje oružja, šale na svoj račun ne može tako lako da prihvati.

2. Kako "srpska majka"? Ako nije do kriminala, onda mora da je do toga što je dirnuo u njenu titulu "srpske majke".

3. Možda pevačici i nije toliko zasmetalo što se Vojin dotakao njenih davno bivših tipova, ali kap koja je prelila čaš morao je biti jedan jedini - Arkan. Više puta se Vojin šalio na račun njihovog braka i odnosa koji su oni imali.

Ceca Ražnatović
foto: Antonio Ahel/ATAImages

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.