"VIDI SE DA JOJ NIJE DOBRO!" Vlada JEZA zbog "Najtužnije princeze na svetu": JAVNOST ZGROŽENA PRIZOROM! Ovo je ona?
Foto: Profimedia

misterija

"VIDI SE DA JOJ NIJE DOBRO!" Vlada JEZA zbog "Najtužnije princeze na svetu": JAVNOST ZGROŽENA PRIZOROM! Ovo je ona?

"Najtužnija princeza sveta" objavila novu fotografiju i ljudi su šokirani izgledom.

Objavljeno:

Princeza Šarlin, supruga Alberta od Monaka, već mesecima je predmet spekulacija, a svetski mediji intezivno polemišu o razlozima zbog kojih se ona ne vraća u Monako kod supruga i dece, već kontinuirano produžava boravak u svojoj domovini - Južnoafričkoj Republici.

Nedavno je ova "najtužnija princeza sveta", kako je mediji neretko zovu, na svom Instagram nalogu objavila fotografiju na kojoj je u društvu Misuzula Kazvelitinija, kralja južnoafričkog Zulu naroda.

"Hvala vam za vašu ljubaznost i podršku", kratko je prokomnetarisala Šarlin uz tradicionalni pozdrav "Bayede Nkosi" što na afričkom znači "pozdrav kralju".

No, njenim pratiocima je nešto sasvim drugo privuklo pažnju - ova 43-godišnjakinja izgleda daleko drugačije u odnosu na period od pre samo par meseci. Čini se da je lepa princeza drastično smršala, a njen izraz lica još je snuždeniji nego pre.

"Tebi nije dobro. Pogledajte joj ruke", "Izgleda zaista nezdravo. Nadam se da nema poremećaj u ishrani", "Nešto joj se ozbiljno dešava", "Izgleda tako umorno i tako tužno. Želim ti brz oporavak", "Toliko tuge u tvojim očima. Nadam se da ćeš opet biti srećna", " samo su neki od hiljade sličnih komentara.

Princeza Šarlin
foto: Profimedia

Podsetimo, Šarlin je od januara ove godine u Južnoafričkoj Republici, a zvanične informacije glase da je tamo zbog bolesti o kojoj ne mogu da pričaju i da se oporavlja. Ipak, sve su glasnija govorkanja da je princeza konačno pobegla iz kneževine i iz nesrećnog braka u kom je polako, ali sigurno kopnila.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.