SADA I SLUŽBENO: Kanje Vest promenio ime, razlog je RELIGIJA!
Kanje Vest, Foto: Profimedia

šok

SADA I SLUŽBENO: Kanje Vest promenio ime, razlog je RELIGIJA!

Osim što je skraćenica od njegovog pravog imena, Kanje je kazao i da ime Ye za njega ima i vrlo posebno religijsko značenje.

Objavljeno: 09:54h

Poznati reper Kanje Vest službeno je promenio svoje ime nakon višegodišnjeg najavljivanja. Naime, na rodnom listu više ne piše "Kanye Omari Vest", već samo "Ye", objavio je danas TMZ te priložio službeni dokument.

Da će stvarno da promeni ime, ovaj muzičar, modni dizajner, ali i predsednički kandidat na prošlim američkim izborima, objavio je na Tviteru još pre tri godine nakon čega je izdao i novi album naslova 'Ye'.

Kanje Vest, Kim Kardašijan
foto: Profimedia

Osim što se radi o skraćenici njegova pravog imena, Kanje je kazao i da ime "Ye" za njega ima vrlo posebno religijsko značenje.

- Mislim da je 'ye' najčešće korišćena reč u Bibliji gdje znači 'you' (ti, vi) - kazao je Vest 018. govoreći o svom novom albumu u emisiji poznatog radijskog voditelja Big Boja.

- Znači, ja sam ti, ja sam mi, to smo mi. Ime je došlo od Kanje, što znači jedan jedini, pa do Ye; to je oličenje našeg dobra, našeg zla, naše konfuznosti, svega - zaključio je tadašnji Vest, odnosno, sadašnji Ye.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.