AU, OVO JE SVIMA PROMAKLO! Otkriven PRAVI RAZLOG Stanijinog napuštanja Zadruge: U sve umešan BIVŠI ROBIJAŠ! (FOTO)
Foto: Instagram printscreen

isplivalo

AU, OVO JE SVIMA PROMAKLO! Otkriven PRAVI RAZLOG Stanijinog napuštanja Zadruge: U sve umešan BIVŠI ROBIJAŠ! (FOTO)

Svi misle da je zbog Marka, a pravi razlog je drugi muškarac.

Objavljeno:

Stanija Dobrojević, sada već bivša zadrugarka, napustila je juče rijaliti nakon što je ovonedeljni vođa pročitao pismo koje je stiglo od Velikog šefa.

- Dragi zadrugari, vreme je da Stanija napusti Belu kuću, s obzirom na to da ona nije regularni takmičar, već specijalni gost - pročitao je Sandi.

Estrada, Stanija Dobrojević, Zabava
foto: Privatna arhiva

- Zadrugari, bilo mi je zadovoljstvo, želim vam svu sreću, možda se vidimo - rekla je Stanija, a zadrugari su prišli da se pozdrave sa njom.

Međutim, sada je isplivao pravi razlog njenog izlaska.

Kristijan Golubović
foto: Nemanja Nikolić

Naime, kako otkriva izvor blizak starleti, Stanija je morala da napusti rijaliti, jer se uskoro očekuje ulazak bivšeg robijaša Kristijana Golubovića.

- Stanija je odmah znala da će u rijalitiju ostati samo mesec dana. Ostala je dužna da određeno vreme provede vreme u "Zadruzi", jer je još prošle godine potpisala ugovor za četvrtu sezonu u koju nikada nije ušla. Svima je već poznato da se sve to dogodilo, jer joj je Kristijan sramno i javno pretio kako će zbog njega videti šta je pakao - poručuje izvor.

- Sada kada je Stanija izašla, uskoro se očekuje i ulazak bivšeg robijaša Kristijana Golubovića i njegove ljubavnice Kristine Spalević. Sve je namenski urađeno, kako se Kristijan i Stanija ne bi sreli u petoj sezoni. Ovo je bilo mimoilaženje suparnika - zaključuje izvor.

Podsetimo, Stanija je i sama priznala u toku rijalitija da će njeno učešće u petoj sezoni trajati mesec dana i da je na toliki vremenski period potpisala ugovor. Da li će se ponovo vraćati u "Zadrugu", ostaje da vidimo.

Stanija Dobrojević
foto: Privatna arhiva

(Espreso/blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.